Inlägg av Exozze

Inlägg som Exozze har skrivit i forumet

1

Depression Quest

Om du följt serien från start, så finns det inget jobbigare att spela än Mass Effect 3. Den dystra känslan väller över en. Det är svårt att se på när vänner från tidigare spel stryker med. Det är nog även ett av de väldigt få spel som väckt känslor hos mig. Vänskap, sorg och ilska

Skrivet av murderclown:
Skrivet av Prexun:

För fan, mass effect 3, den största besvikelsen någonsin? Guild Wars 2 också.

Bara min åsikt däremot, och då jag respekterar andras tycker jag att det här är lite galet

Förstår nästan inte helt all hate på ME3, var det slutet då eller? Tyckte att extended cut räckte ganska väl till ett helt okej slut, visst, det var inte perfekt men vad är?

Förstår att GW2 kan ha varit en besvikelse då det inte var så mycket endgame material men det visste ju alla redan innan de började spela och för övrigt var det bland det bästa MMO-upplevelserna jag har varit med om.

Grejen är ju att efter att alla såg slutet började folk plocka isär resten av spelet och störde sig på andra saker än bara slutet.

Det har varit väldigt turbulent för Bioware sedan DA2 släpptes. ME3 var fantastiskt tills slutet. Jag tror fortfarande att de kan. Vi får vänta o se när DA3 släpps. Jag hoppas att de har lärt sig utav sina misstag.

I det ena brevet nämns massa saker! Retake Omega kommer innan årets slut. Casey Hudson och teamet jobbar på ett nytt projekt inom ME unverisumet. Han jobbar också med BioWare för att skapa ett helt nytt IP och universum.

Och hur gick det med "storytungt spel i Bioware anda"? Jävla EA.

Det här säger ingenting, då många andra spel har liknande siffror. De flesta spelarna spelar helt enkelt inte färdigt sina spel.

Uppdatering.

Detta är inget mer än att Greg går från Bioware Austin till Bioware Edmonton (huvudföretaget, Mass Effect, Dragon Age) Hans familj bor där så han vill väldigt gärna flytta tillbaka till dem.

How about DLC? Do you have any future plans for new content to the game or not?

Fallout 3 (PC) had very good mod tools that allowed people to create custom maps, missions etc. Will New Vegas follow and also have mod tools?

Dedikerade servrar!!!!

Är Treyarch de nya CoD utvecklarna för PC nu eller? IW sket ju oss i ansiktet.

Otroligt idiotiskt. Nu när Activision ändå är igång kan de väll sparka hela Infinity Ward och ersätta dem med folk som ger ut ett spel i kvartalet. Nä, Call Of Duty är på väg in i sin död, om inte den redan är där. Suck. :\

1: Kommer det att finnas en kommunikationsmeny likt den som fanns i BF2 och 2142 där man höll nere Q?

2: Just nu verkar det inte finnas någon gruppledare eller befälhavare i multiplayer. Har ni några planer på att lägga till detta i framtiden?

Skrivet av NedoX:

Fixa Dedikerade Servrar!. Hur svårt kan det vara? en lite patch så äre klar. men neaj inte fan ska dom göra det. dom satsar på Spec Ops som är sämst. Vi vill inte ha fler spec ops uppdrag.

vi vill ha Dedikerade Servrar!.
matchmaking är helt jävla värdelöst, tar en kvart att hitta ett game sen så tare lika lång tid att hitta ett game som faktist går att joina, annars så ståre bara unable to connect blabla. sen när man har gjort det man får köra med några helt random och som laggar/cheatar/bögar sig med last stand. ni som inte vill ha Dedikerade Servrar är pantade.

Visst behövs dedikerade servrar fixas. Så som det är nu är nästan inte acceptabelt. Det tar väldigt lång tid att komma in i ett game, och när man väl är inne så kan det toklagga även om man har 5 ploppar (eller vad det kallas) i connection. Jag förstår inte hur Infinity Ward kunde göra detta mot sina riktiga fans.

Varför tror ni att dem väntar till September. Tänk lite nu va. Om ni läst artikeln om Battlefield 1943 så sa Patrick att dem kollade upp om det skulle kunna bli fler spelare och annat extra till PC. Det är väll antagligen det som håller tillbaka spelet. Då är det ju inget att gnälla över, vi får ju en massa extra!

Jag är själv Beta testare i Battlefield Heroes. Spelet är riktigt kul, men anourlunda från dem andra Battlefield. Och ni som oroar er för banorna, gör inte det. Just nu finns det 3 banor och man blir inte trött på dem. DICE håller även på med en till bana som dem ska släppa snart. Så det kommer fler banor.

Jag hittade både Fallout 1 och 2 för 9 kronor på gamestop!

1