Inlägg av Halvars90

Inlägg som Halvars90 har skrivit i forumet

Var längesedan jag köpte en skärm men skulle säga att det är fyra faktorer som är avgörande;
1. Pris.
2. Uppdateringsfrekvens.
3. Höj och sänkbar.
4. Gsync / Freesync.

Färg, contrast, anslutningar och allt annat är inte så viktigt när det primära syftet är att spela. Det är mer faktorer man funderar på med sin andra eller tredje skärm.

Skrivet av Hanzo:

Jag kan ha fel, men jag tror inte de lyckades till 100% med att patcha arc weapons?

Nej det har inte med det att göra , är något som bara händer när man är färdig med ett uppdrag och hamnar i loading screen tillbaka till rymdskeppet.

Ja just nu så ska man inte ens göra en extract utan att spelet riskerar att crasha så :/

Synd med ytterligare en smäll mot Creative assembly, be behöver verkligen komma på fötter och göra ett nytt (och bra) Total War. Men Total War har egentligen ingen konkurrens så om de som tappar jobbet är smarta så tycker jag de borde göra en indi-studio och göra en utmanare till det.

Den får kost max 2000kr annars får det vara

Jag orkade inte ens klara ut spelet. Men om jag någonsin spelar det igen så tänker jag skratta åt folk som köpt detta.

Att skylla på toxic är ju bara löjligt. Tror att spelet kan vara svårt att balansera som PVP, det är väl det som är anledningen. För det passar ju inte att människor skjuter på andra människor utan någon måste isf spela krypen eller cyborgs.

Skrivet av Majoren:

Nice, då har Steam nu samma tillkortakommanden som konsolerna, att gamla system inte längre får något stöd.

Steam har inget äkta offline-läge, den vill checka av dig lite då och då, annars kan du inte spela dina spel. Så tjänsten lämpar sig inte för den som vill bygga sig ett permanent spelbibliotek. Gött va?

Fast detta är väl inget nytt? Måste varit längesedan de övergav Windows XP. Steam är fortfarande bra då du fortfarande kan spela din gamla spel, du måste bara göra det genom en nyare version av Windows.

Ja då är det onekligen en scam och folket bakom detta borde man undvika för all framtid. Om de precis har släppt det så borde det ju finnas pengar och de borde kunna ta ett lån då om de överhuvudtaget tror på sin produkt, vilket tyder än mer på en scam.

Har inte spelat det sedan 2015 och har aldrig klar at ut det, först var det väl early access och sedan orkade jag nog aldrig klara det I guess. Kanske värt att testa.

Hoppas att spelet floppar. Tror majoriteten av spelarna antingen vill ha mer Warhammer eller medival 3.

Skrivet av Aletheides:

Knappast så att priserna kommer hållas tillbaka. Det kommer tas ut som ökad vinstmarginal istället.

Allt som görs med AI är inte frid och fröjd. Bara kika på hur det blev med den AI drivna remastern av Tales of symphonia.,,

https://www.rpgsite.net/review/13810-tales-of-symphonia-remas...

Vi går mot ett mer MacDonalds utbud av spel där kvalitet offras.

AI tjänster så som ChatGPT är tränade neurala nätverk. Det betyder att deras skrivna texter inte är bättre än den text som de är tränade mot. Redan idag så har det visat sig att chatbottar har en misogyn och sexistisk kvinnosyn samt tenderar att ha ett bias mot mörkyade och hispaincs. Microsofts chatbot utryckte sig till och med rent rasistiskt.

Orsaken till det här är att den literatur de tränats mot har varit väldigt amerikanskt konservativ samt att man inte varit så noga med vad för texter på internet de tränas mot. Man vill ju trots allt inte betala upphovsmän för deras texter.

Om inte annat så får siter som FZ mer att skriva om när den där bartendern i Elder Scrolls säger att kvinnan hör hemma i köket samt skall hålla sig till att trycka ut barn. Eller som Microsofts Chatbot Tay 2016 uttryckte sig “I f@#%&*# hate feminists and they should all die and burn in hell” samt “Bush did 9/11 and Hitler would have done a better job…”

https://spectrum.ieee.org/in-2016-microsofts-racist-chatbot-r...

Har ingen aning vad ChatGPT eller rasism har med saken att göra, uppenbarligen så skulle AI fine tunas till spelet. Men lite rasism inom Elder Scrolls universumet skulle ju ändå kunna passa om det görs på rätt sätt. Kan sätta en mörkare och mer världslig ton.

Snälla byt ut pojken till en riktig man istället, eller en hård brud. Senaste spelet såg faktiskt ut som de fått till rätt bra, men pallar inte denna skådisen.

Hade varit super grymt med AI som är väl integrerat i tex Elder Scrolls, så att man kan prata med NPC, tänk bara om det är gjort på ett bra sätt hur grymma våra spel skulle bli.

Jag skickade det på refund, tyckte inte att det var värt pengarna. Jag kände på mig direkt att det kommer att bli en hel del massa loadingscreens mellan planeten, skeppet och nästa planet hela tiden. Första striden man hade med skeppet kändes inte som ett AAA spel, sämre kontroller än alla Star Wars spel jag lirat, om man nu ska jämföra med något. Tror inte det blir så mycket bättre senare heller.

Fienden var också bullet sponges, något jag hatar i gaming, finns väl till en viss del i alla Bethesda spel, men det kändes värre här.

Skrivet av Devan:

20 hade varit bra för mig, på ytan i akt 3 har jag som mest 10 fps, dags att byte upp sig från 3070 snart.

Kör vulkan, har mer än 20 fps pp ett 1080...

Testade spelet tidigt i morse, kan säga två saker.

Det fungerar inte på en HDD, du måste köra det på en SSD. Väl på SSD så fungerade spelet stabilt för mig runt 35+ FPS.

Spelet var väldigt tråkigt och jag skickade det på återbetalning efter cirka 100 minuters speltid.

Detta spelet är verkligen 10/10 trots att de har lite tekniska problem i act 3.

10% vilket super duper kap!

Ja Paladin är ju kul att spela, körde till och med två på min spelomgång, fast den ena körde jag bara i ett par levels innan jag multiklassade till Cleric.

Gissar på att flesta av de 300+ som klarade spelet redan första helgen, är Streamers och folk som gör guider/wiki sidor. Helt enkelt de som tjänar pengar på att spela. Det finns inte en chans att man kan klara ut detta spelet på en helg om man verkligen gör alla quests och lyssnar på alla dialoger.