Inlägg av Foolwolf

Inlägg som Foolwolf har skrivit i forumet

Jag ser snarare tvärtom på det hela - jag spelar mindre och mindre MP och online då det är svårt att hinna anpassa sig till andras tidsscheman och dyl. Fok online är ju som de är och om man råkar hitta en server som är trevlig vill man komma tillbaka men de flesta ställen är faktiskt rätt trista. N00b gnäll och fjortis språk eller överspända digitalahjältar som har hävdelsebehov eller folk som är så dåliga förlorare de anklagar alla för att fuska så fort det går dåligt för dem.

Att ha online läge borde inte göra att SP offline vore omöjligt - det är dålig utveckling. Internet är mer och mer känsligt nu för tiden. Då så många kör trådlöst tar mobilmasterna slut fort om strömmen går. Vi hade detta under januari - strömmen försvann och mobilmasternas batterier dog ut med,. Inget mobilt eller online.

Då är du körd och frågan är om du då är så beroende av att vara online så är du än mer körd. Valfrihet borde vara mer stilen att gå efter. Låt de som vill ah social gaming ha det och de som vill slippa får slippa.

Gjort en sista prisjustering så får vi se om någon är intresserad eller inte

Jag ogillar inte konsoler utan har full förståelse för de som gillar dem. Jag har själv både Xbox 360 med kinect samt en PS3 stående hemma. Jag spelar dock inte så mycket då jag främst spelar på min PC.
Jag är tämligen usel på kontroller och klarar mig hyfsat med tangebord och mus i de flesta genrer.

Det jag ogillar med konsollerna har varit att designvalen har inte lett till så mycket innovation och även gjort att dessa val för konsol och storskärm med lite mindre precisa inmatningsmetoder samt ett informmationsspråk har plankats rakt över till PC:n vilket lett till den generella fördumningen.
Nu finns det ju även innovationer på konsol som kommit till PC och vice versa men den generella linjen tycker jag tydligt har lett till en fördumning och simplifiering av spelandet.
I vissa fall har det varit försvarbart för att en del spel varit lite ovänliga att ta till sig, men då designvalen har förenklat hundratals val med klubba båge springa smyga som ända alternativ har det i mitt tycket gått för långt - särskilt då branschen har mjölkat många kända och väletablerade genrer såväl som spelserie och namn.

Det som gör mig skeptisk till framtiden för konsollen som en egen hårdvara är att de just blivit bortsprungna i de nya tjänsterna som finns på PC. Att spelen överlever generationsskiftet samt att nya konkurenter är öppnare, har fler ideér och framförallt erbjuder mer.

MS, Sony och Nintendo gillar att krångla ner allt med sociala medier och reklam för andra spel och ha sig medans PC sidan ger samma men öppnar för optimering att slippa. På en PC har du fler alternativ och spel designade för PC först ger en mycket mer optimerad kontroll känsla för min del.

Däremot finnds det genrer som tydligt passar de olika uppsättningarna bättre.

När nu konsollerna börjar bli mindre och mindre av att sitta tillsammans i soffan däremot så blir det mindre mening att ha en konsol. Jag kan i dagsläget spela PC i soffan med kontroller om jag vill också - samt njuta av allt annat en PC kan göra i vardagsrummet.

I slutändan handlar det om tycke och smak och om ett par år kommer vi nog ha svaret om vilken konsoll som verkar vinna denna generation. Denna gång kommer jag nog att vara mer skeptisk och ha max en extra konsoll och då tror jag att min son kommer att driva det behovet mer än mig.

Skrivet av krukan6:

Hur gamla är PC360?

Nu var jag tvungen att tänka efter och de blir snart 2 år gamla. Tiden går fort.

Jag tycker nog att ge detta spel än två är en skymf mot alla andra spel som fått en två. En knapp etta i betyg nära till ett varningsmärke anser jag är mer rättfärdigat.
Till alla de som trots allt gillar spelet kan man ju bara säga grattis - men majoriteten verkar ju sitta som spån och fortfarande undra när någon skall sluta skämta med dem..

Skrivet av Zappa:

Det är det sämsta jag spelat den här generationen. Eller ja de 25 minuterna jag spelade innan jag stängde av det i vrede dvs.

Jag höll ut i ungefär 40 minuter innan jag stängde av spelet och var riktigt förbannad. Duke Nukem var dåligt - ja, men det visste man liksom innan. Detta är en stor PR kupp med lögner och fult spel från Gearbox sida. Även om de inte hade betett sig så skumt så är spelet så dåligt så man vet inte om man skall skratta eller gråta - tills man kommer på att man betalat för skräpet och aldrig kommer att få se de pengarna mer...

[Sålt] Sennheiser G4me PC360 Headset: AKG HD242 HiFi hörlurar

Allt sålt, tråd kan tas bort.

Headset Sennheiser G4ME PC 360
SÅLT

AKG K242HD
SÅLT

Jag sitter fortfarande och nöter Sniper challenge och har enbart installerat och kört lite video inställningar. Med en ny dator och hyfsade komponenter behövde jag bara dra ner lite på det tyngsta godiset för att grafik-testen skulle flyta på fint med en lowest på 35 och genomsnitt på 53 och max upp emot 65.
Ändrar detta på sig när man väl spelar? Sänker hellre inställningar innan man ger sig in i spelet för att inte få en liten citron-feeling
P.S Jag är en Hitman n00b - aldrig riktigt kommit in i Hitman tidigare så jag hoppas på att jag är en av dem som kommer ut ur spelet med en hyfsat OK känsla då jag inte har så mycket erfarenhet om hur det borde vara. Tråkigt för alla die-hard fans att de verkar ha bytt ut en hel del. Trodde att IO hade lagt in tillräckligt med olika svårighetsgrader för att få ett hyfsat spel för nykomlingar som veteraner...

Nåja, efter nästa jobbvecka lär ju humöret för gatroteringar ha stigit för att sätta sig in i detta spel

Bifaller till dem som anser att man skall ta bort downvotes. Skälv tycker jag att en tumme upp eller en annan plus "sak" för att visa att man håller med/gillar det som är skrivet finns.
Men om det skall "konkurrera" med Facebook likes och hela den hysterin tycker jag det vore bättre att skippa det hela och snarare införa ett annat system för att uppmuntra bra kommentarer. Att bli citerad ofta brukar ju vara ett bra tecken på att man bidrar till diskussion - oavsett om ens kommentarer får bifall eller ej.

Jag tycker framför-allt att downvotesen skapar ett WTF-tänkande när man postar. Man gör ett inlägg och man kan ge sig sjutton på att fem minuter senare har man en neråt tumme. Uppmuntrar ju inte till en trevlig atmosfär för att svara och ge sig in i diskussioner.

Your prize:

Recoil Games: -75% Rochard Steam discount coupon

Key: DZYEJ-7ECTC-896I0

Sista för min del - nu gör jag ngt annat

Här kommer en till kod:

Your prize:

Almost Human: -50% Legend of Grimrock Steam discount coupon

Key: 64WRY-MGPC6-YEPJC

SÅLD: XCOM Enemy unknown [PC] STEAM nyckel

Spelet sålt - tråd kan stängas.

Skrivet av TheMaggot:

Byta mot Saints Row 3?

Hejsan, det låter som en deal - måste bara kolla med en annan som har varit intresserad först.

Grattis till vinnarna!

Skrivet av Hymer:

Portal 2?

Har redan Portal 2 tyvärr - jag uppdaterade grundposten för att förtydliga byten och förhoppningsvis hjälpa till lite..

Väntar på att få tummen ner på denna posten också då...

Tyvärr så har jag redan CS:GO, annars hade det varit intressant.

Torchlight 2 är ett kul spel om man gillar Diablo spel - lite mer Diabloän vad Diablo 3 var så att säga...

Skrivet av jesterhead:

Torchlight II?

Hade det inte varit för att jag redan haft Torchlight 2 hade jag slagit till direkt :S

Skrivet av vajn:

Jag kan tänka mig att byta mot Far Cry 3. Som jag har köpt men inte aktiverat. johansvahn83@gmail.com om du är intresserad så skicka ett mail till mig.

Inte så sugen på Far Cry 3 - kräver Ubisoft konto och så va?

Skrivet av Cladrius:

Pris?

Hmm, jag har inte angett ett pris då jag inte visste vad det skulle vara värt men såg en annan kille sälja för runt 300 här på forumet - samma sak som jag säljer så skicka mig ett bud