Inlägg av Starscream

Inlägg som Starscream har skrivit i forumet

Skrivet av gundemannen:

Två avsnitt in och håller detta i sig är det lätt den bästa adaptionen av ett spel jag sett

Håller med!
Jag kommer faktiskt sticka ut och säga att det är bästa serien på länge efter två avsnitt.
Den tramsiga humorn har jag ingen som helst problem med än så länge. Humorn fungerar perfekt i Fallout-kontexten.

5/5 för min del än så länge.

Jag är periodare så kan inte riktigt svara.
Älskar kaffe, men jag reagerar starkt på det, blir stissig och får svårt somna.
Så jag dricker det oftast när jag behöver det för jag är trött.
Har även decaf hemma för det är gott till fika.

Skrivet av Famipan:

Gillar Reddit hyffsat mycket och faktumet att det bästa sättet att googla saker numera är att skriva det man vill googla på + reddit.
T ex ”internet var bättre förr reddit”.
Gör jag inte det får jag sällan några Reddit-resultat på google.

Jag gillar också reddit, men jag hatar hur polariserat de olika subsen är.
Den där up-down-vote är bara irriterande också. Folk sätter ju minus bara för att de inte håller med istället för att sätta objektivt efter argumentvärde.

Lycka till alla! Jag hade gärna sett den på bio!

Skrivet av Hipshot:

Internet blev tråkigt redan 2009 typ...

Word!

Skrivet av Kyathab:

Snyft, varför bara Zero. Skulle verkligen vilja testa... men allting som är Zero eller Light smakar alltid så konstigt. Önskar att dom kunde släppa produkterna med vanligt socker, så man kan testa och se om det är Zero/Light eller den faktiska smaken.

Tror det hänger ihop med att yngre personer är mer villiga att testa nya smaker och de hellre dricker zero-varianter.

Jo satt och funderade om det kan funka!
EDIT: Fungerade fint, även på appen. Tack!

Som PS4 ägare känner man sig lite besviken att man inte får tre titlar, men Sony måste väl övergå till att inrikta sig på PS5 någon gång. Likväl trist.
Tycker man borde kunna claima PS5 spel på PS4 så man kan spela dem sen när man byter upp sig. Man betalar ju för samma tjänst.

Skrivet av Gertzy:

Polygon är inte heller värst imponerade...

Polygon i sig själva är inte direkt imponerande heller...
https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/wlzf9h/polygon...

Med det sagt är säkert filmen skit likväl som det mesta som kommer från Hollywood dessa dagar.
Missförstå mig gärna inte... Jag hade inget hellre önskat att filmen skulle vara bra, men man börjar bli ganska luttrad av allt oinspirerat och platt woke-skräp Hollywood bajsar ut.

Skrivet av Issue:

Nu har jag köpt en hel del spel digitalt. Jag vet inte varför jag gör skillnad på spel mot t.ex. film och musik, jag skulle t.ex aldrig köpa en film på Amazon Video, Viaplay eller Apple TV+ osv.

Håller med!
Dock har jag funderat på om man inte även borde sluta köpa digitala spel av samma anledning. Åtminstone spel utan DRM som på GoG. Funderar på att ge upp steam och gå över till GoG helt.

Skrivet av Spelentusiast:

Jag kan inte förstå dom personer som beter sig som psykopater och har ingen förståelse för att ens husdjur inte ses på som djur utan som familjemedlem. Har vänner som förlorat hus"djur", alla av dom har gått igenom svår sorg och har tagit lång tid för dom att komma över, men är alltid kvar i deras minne, aldrig bortglömda. Trösten är att hus"djuret" skulle vilja att man inte led utan fortsatte leva lyckligt. Har ett par grannar som förlorat sina hundar, dom led stor sorg som om någon i deras familj hade dött. Tänk på det när ni träffar någon vars kära hus"djur" dött.

Bara för att man inte jämställer djur med människor är man inte psykopat. Jag gör skillnad på djur och människor, men jag hatar djurplågeri och liknande företeelser där djur behandlas illa. Däremot är ett husdjur just ett djur för mig och inte lika mycket värd som min familj. Måste jag välja mellan mitt eget husdjur och rädda en annan för mig okänd människa, så räddar jag människan.

Det där med att man ska tänka på folk är ledsna när deras husdjur har dött det begriper väl de flesta och är väl inget man behöver tänka på? Vem är den uppmaningen riktad till? Finns väl knappt inga människor som inte skulle beklaga sig över detta?

Skrivet av SunShine:

I Och varför upplever jag att sorgen nu är värre än när min egna far gick bort? För det gör det. Nästan så man känner lite skam.
Jag är ledsnare över bortgången av Zaga (som katten hette) än när min egna far gick bort för ett gäng år sedan.

Vi människor, svenskar och "västvärlden" i synnerhet, skaffar inte barn och lever inte lika tätt med familj och släkt i samma omfattning som människor gjort i eoner innan oss. Den förändring har skett de senaste 50 åren av människans långa historia. Husdjuren har således fått ta plats som substitut för familj och vänner istället för att vara just husdjur. I andra delar av världen är man inte lika emotionellt investerad i husdjur.

Sedan är ju ensamhet och brist på verkliga vänner utbrett i vårt samhälle. Även här kan vi få hjälp och tröst av husdjur.

Vill påpeka att jag inte lägger någon direkt värdering i detta förutom att det är sorgligt med alla ensamma människor i vårt samhälle.
Med det sagt insinunerar jag inte att just du känner dig ensam syftar endast på att det är en samhällsutveckling som även påverkar synen på husdjur även bland oss som har familj eller nära vänner.

Så du ska inte behöva känna skam. Du är inte ensam om att knyta starka band med ditt husdjur.

Beklagar sorgen!

Personligen skaffar jag inte husdjur (hund och katt) just för att de lever så kort tid.

Skrivet av Spelentusiast:

När smygrasister i Sverige frågar var kommer du ifrån? och då är det inte Sverige dom vill ha till svar där jag är född utan varifrån mina föräldrar kommer ifrån trots att jag talar flytande svenska och har inte gett någon anledning att jag inte skulle vara svensk, förutom att jag inte är blond och ej blåögd. Har vänner med blont hår och blåa ögon som har föräldrar från samma land som mina föräldrar, säger dom inte sitt namn får dom inte frågan var dom kommer ifrån. What the fuck difference does it make where I'm from?

Jag stör mig på folk som ser rasism i allt.
Att vara intresserad av en människas bakgrund är att visa sig intresserad. Sedan att lättkränkta människor behöver rasism för att motivera sin existens eller bortförklara sin egna misslyckande och brister ligger tyvärr i tiden. Oftast är det de själva som är smygrasister och har fördomar om etniska svenskar.

EDIT: f.ö. ogillar jag starkt att diskutera politiskt laddade frågor på det här forumet och jag tvekade på om jag skulle bemöda mig att svara. Personligen startar jag aldrig liknande inlägg även om jag har starka politiska åsikter, men jag kunde inte låta detta inlägget gå utan replik. Däremot ämnar jag inte diskuterar vidare eller gå in i polemik. Tack!

Days Gone. Varenda recensent hatade på spelet vill jag minnas.
Jag spelade spelet ett bra tag efter release och tyckte det var fantastiskt.
Vet inte vad som hände, om de lyckades patcha spelet till det bättre kanske eller nåt liknande? Ett flertal "en-tid-senare-recensioner" på Youtube hyllar också spelet.
Skulle tro det är ett av vår tids mest bespottade spel som sedan visade sig vara helt okay.

Skrivet av Molotov:

Det är inte vad som menas med live service spel, prenumerationstjänster.

Aha, nu förstod jag vad som menas! F2P-/P2W-spel med andra ord.
Var själv hooked på ett sånt spel och skyr dem som pesten numera!

Skrivet av Sebastian Lind:

Vem ska hinna med att spela alla dessa live service-spel? Jag fattar att jag inte är målgruppen för detta, men blir fan bara matt i pallet av att tänka på't.

Jag tror man i bästa fall går in en månad och och bränner av några titlar som man är sugen på och sen säger upp prenumerationen. Det är så jag har gjort med med Xbox Game Pass.

EDIT: misstog vad som menades med live service.

Kommer det en video med svenskt tal också? 😜
Skämt åtsido, tack för tipsen!

Skrivet av Meurik:

Grafik är tyvärr inte allt. Gameplay väger långt mycket högre. Sen är det sannerligen inget "fult" spel även om det är från 2017.

+1
Samt att grafiken inte gått fram med lika stora steg som den gjorde för 10-15 år sedan. Många spel från 2015-2020 håller IMHO fortfarande hög nivå grafiskt sett, för den som lägger fokus på grafiken.

Behöver inte nödvändigtvis vara ett tecken på att Epic är desperata kan ju snarare vara en indikation på att de vill "stepa up" konkurrensen med Steam.

Sedan håller jag inte på någon häst i det här loppet, men jag har lite svårt för att folk inte kan hålla sig objektiva utan ska "fanboy:a/simpa för företag som bara vill ha deras pengar och sedan sitta och debattera vilken part som är bäst på nätet. Det är infantilt och småsinnat.

Det är något sjukt stam-tänkande vi människor har. Vi måste alltid hitta någon anledning till att dela in oss i lag.

Sluta simpa för Sony, Microsoft, Nintendo, Steam etc. etc.
Lev livet istället!
Spela och ha kul!

MVH
/Din vänliga grannområdes moralpolis.

Skrivet av Molotov:

Vad betyder det? Att man har fler personligheter?

Det betyder att man inte identifierar sig som varken man eller kvinna eller att man identifierar sig som båda. Jag är inte så insatt i HBTQI+ terminologi och jag är tämligen tillsfred med det.