Inlägg av eddie the eagle

Inlägg som eddie the eagle har skrivit i forumet

Lara croft såg ju ganska uncanny valley ut xD

Hur skulle Gollum se ut?
Och även ickemänskliga karaktärer som tex Star fox?

Bara jag som fick lite old school Call of duty vibbar av kampanjtrailern, att se Nordafrika igen ger mig definitivt cod 2 vibbar.

Så jävla synd att man inte har en kampanj, man hade ju kunnat göra war stories som i tidigare delar där man får se 4-5 st oberoende historier om helt olika delar. Man kunde ha att de utspelar sig med några års mellanrum för att visa något av en timeline över hur kaoset utvecklas, med olika nyhetssnuttar och ihopklippta videor som röd tråd mellan.

Edit:
Bara jag som stör mig på att skeppet är tungt beväpnat men ingen verkar bry sig att använda det mot fienderna, man nämner inte ens varför?

Skrivet av Faustian:

Min guldålder är nog hela 360-eran men ska jag förfina den så är det runt 2007-2011 då flera av mina favoritspel genom tiderna släpptes som Gears of War 2&3, Dead Space 1&2, Skyrim, Fallout 3&New Vegas, Halo 3, Mass Effect m.fl.

Det har inte riktigt känts likadant att spela spel sen dess vilket nog beror på att jag då var 16-20 år gammal och nu är 30. Vilka minnen!

Kan inte annat än att hålla med, xbox 360 var den första konsollen som faktiskt var min, vi hade äldre konsoller och även pc hemma men detta var den första jag köpte för egna pengar. Samtidigt kanske man ser det med lite rosaskimrande glasögon nu, vet att RROD var ett stort problem under tiden.

Jag utökar lite då jag tycker det är 2004-2011 som är verkligen riktigt kraftiga spelår. 2004 med Half life 2, GTA san andreas, wow, Halo 2 och Need for speed underground 2, bara ett av mina favoritspel någonsin.

Skrivet av anon_326114:

Och på reddit har självfallet självutnämnda förståsigpåare mer eller mindre idiotförklarat hennes ställning.

Guld och silvermedaljör i OS men hon gör fel..(?!)

Vänta bara tills dom ser hur olympiska gevärsskyttar står.

Låter riktigt kul

Lycka till Calle, hoppas däremot man kommer hitta dig i kommentarerna men som en ur pöbeln nu.

Vi kan klaga på betygsättningar tillsammans

Strogg ftw.

Är nog en av få som älskade Quake 4, framförallt kampanjen och att man vid vissa partier bara kunde gå runt och lyssna på random konversationer som olika soldater hade. För att inte tala om delen när man Stroggifieras, lite synd att det spoilades redan vid första trailern så det blev ju inte direkt någon överraskning när det hände.

Kollade på vad det var för studios han har arbetat med innan,

"McKay began his career in games in 1998 at EA, where he worked for seven years culminating in working as a franchise development director on FIFA. He has since held leadership positions at Roadhouse Interactive, Navigator Games, GREE International, Propaganda Games, and co-founded Cage of Monkeys Games."

Roadhouse, navigator och Gree international är alla mobilspelsföretag, Propaganda games släppte Turok 2 och i princip inget mer. Det sista har jag inte ens hört talas om.

Jag hoppas att lite nytt blod är bra för Bioware, men jag kan inte säga att det här ger mig direkt stora förväntningar på framtiden.

Det såg inte så vidare ut, som nämnt så ser det antingen ut some en mod eller någon stängd in-house testversion.

Hoppas det inte stämmer, fanns saker som wingsuit och grappling hook i den info-dumpen, not för me atleast.

Körde aldrig Crysis när originalet kom och vet inte om man kommer skaffa det här. Vad jag vet så var det ju grafiken och AI'n framför allt som gjorde att Crysis stod ut när det släpptes, men även en remaster kan ju inte mäta sig med grafik från spel som Battlefield 5 och jag undrar verkligen om Ai'n är så mycket bättre än i dagens Far cry mm.

Skrivet av Pjotor:

För en oinsatt, vilket Need for Speed är det som "gäller" idag? Jag nötte en hel del NFS 2, Hot Pursuit, Road Challenge, Underground och Most Wanted när jag var grabb, men jag har i princip inte rört serien på femton år.

Är NFS alls bra längre, eller har nån annan franchise fått ta över facklan?

Need for speed Heat (som är nyast vad jag vet) verkar vara en återgång till den gamla typen av underground-street racing och har stora likheter med de gamla Underground, Carbon och även Most wanted. Det har vått väldigt positiva reviews på steam btw, har själv inte kört NFS på minst 10 år själv men är väldigt sugen på att skaffa detta.

Jag älskar definitivt en story som ger en anledning till varför man gör vad man gör. Alla spel behöver ingen story för att vara roligt, men är ett spel tillräckligt detaljrikt så vill jag definitivt veta var det utspelar sig och varför man gör som man gör.
Behövs inget superadvancerat eller bryta ny mark men för mig personligen gör storyn nästan alltid ett bra spel bättre.

Ett spel jag körde för inte så länge sen som hade sina otäcka stunder var Prey (2017)

I början av spelet så är nästan alla fiender otrevliga att möta, man har lite ammo och designen är iaf i början otrevlig. Mimics som är den vanligaste fienden är bokstavligt talat gjort för jumpscares då dom kan se ut som andra föremål. Finns även ett par andra jumpscares som är riktigt otrevliga.

Otäckaste fienden är däremot Nightmare, något av en miniboss som när den väl har introducerats återkommer genom hela spelet och jagar en.

Det är däremot i början som spelet är som otäckast, precis som i Bioshock så blir man mer och mer kraftfull igenom spelet och mot slutet så är man i princip OP och bara slaktar allt som rör sig. Fiendedesignen blir också ganska tråkig mot slutet.

Skrivet av I am Grööt:

Jaja missförstå mig rätt. Detta är väl ändå några år framåt va? Så visst är den väl modern men jag syftade mer på prylar och dylikt som FINNS på slagfältet idag. Inte saker som kanske kommer om flera år.

Då kan du vänta några år på att sakerna ska komma ut till slagfältet IRL, samtidigt så blir spelet patchat och tom några DLC kanske har släppt. xD

Frågan är om det faktiskt är Boston dynamics då man kanske kunde beväpna den. Då företaget är emot att beväpna deras produkter IRL så vet jag inte om man skulle tillåta ett spel att göra det.

"Boston Dynamics’ Perry told The Verge that the company had clear policies forbidding suppliers or customers from weaponizing the robot, but that the firm is “still evaluating” whether or not to ban non-weaponized deployments by military customers."

Däremot så skulle jag gärna vilja se någon UGV, och så det låter verkar det ju ganska troligt.

Arma 3 utspelar ju sig på 2030-talet också, kommer bli intressant att se hur battlefield's version kommer göra sig.

Skrivet av CARTMAN:

Hoppas på ett massivt Vietnamkrig eller Dessert Storm kriget.

Ah, kriget om vilken dessert som faktiskt är bäst, Chokladmousse eller panna cotta.

/sorry

Men seriöst, hoppas också på något som rör sig någonstans i närheten d'r. Skulle gärna vilja se ett nytt Battlefield vietnam. Annars skulle jag vilja se en konflikt mellan Nato och Sovjet i slutet på kalla kriget, 89-91 ungefär.

Slutet på 80-talet/Början på 90-talet är en så intressant tidspunkt rent militärtekniskt då man har börjat använda de nya fordonen som används idag samtidigt som de äldre kalla-kriget prylarna fortfarande används, kan alltså bli en riktigt rolig blanding att spela med.