Inlägg av anon9086

Inlägg som anon9086 har skrivit i forumet

Släppte lös en jävla massa land som vasseler, och allierade mig med dom. Fick en 15-20st allianser. Så det finns nog inget tak.

Trodde att man gick i konkurs om man fick slut på cash =S. Och tror jag spelar på Normal.

Jag laddade om och rekryterade mer trupper, men dom anföll iaf. Trucen gick ut.

Det är det att jag har en svår ekonomisk situation. Därför har jag varit tvungen att skära ner på allt. Har precis gått segrande ur ett långt krig, och har en skuld på 440 dukater och har bara 50 dukater på hand, och lyckades få upp inkomsten till 0,5 + efter en längre tids minus (Genom att disbanda dom flesta enheterna).

Några tips på införskaffning?

Aww, hade 3000 ryttare i stående armé. Skickade 2000 av dom mot nya världen. Strax efter att dom passerat Island, så anföll Danmark och Norge mig =P.

"I början som Sverige, se till att ge Norge på torsk först, låt Danmark leka belägring tills du fått en fördelaktig fred med Norge (spring med ett kavalleriregemente genom deras icke-befästa provinser och ta deras huvudstad). "

Wow, följde ditt tips... Och lyckades norpa 6 (sex) provinser av Danmark och Norge =P.

Tackar, tackar. Många bra tips =P.

EU3 - Hjälp en newb

Hejsan pojkar och flickor!

Började spela EU3 igår som Sverige. Har ingen tidigare erfarenhet förrutom Svea Rike III för några år sedan (om det räknas). Första omgången fick jag spö och förlorade ett par provinser innan jag lackade och körde om med pengafusk resten av kvällen. Nu vill jag ha lite tips om hur jag ska köra i början, av erfarna (*host*KazikluBey) spelare. Om hur jag ska reagera i början och hur jag ska få kassakistorna att fyllas.

Vill också gärna veta hur man får trupperna ombord på skeppen =P.

Tackar på förhand!

Ni har inte svarat på min fråga än =/. Är detta spelet värt att köpa för Multiplayer läget?

Skrivet av KazikluBey:
Skrivet av Paxdax:

Britterna hade faktiskt en fjärddel av HELA världen som mest.

Brittiska öarna, Indien, och mellan 1/4 och 1/3 av Afrika blir knappast en fjärdedel av hela jorden

Läs på!

"By 1913, the British Empire held sway over a population of about 458 million people, approximately one-quarter of the world's population.[1] It covered about 36.6 million km² (14.2 million square miles)[2], about a quarter of Earth's total land area"

JÄMFÖR!

"Men detta spel utspelas på medeltiden, inte på 1800-talet."

Sant, men du sa att det var totalt orealistiskt att t ex britterna tog över kartan.

BTW, har en till fråga. Jag laddade ner det här spelet, men är det värt att köpa för Multiplayer delen?

Britterna hade faktiskt en fjärddel av HELA världen som mest.

Hur ändrar man namn på gubbarna? Gick in i descr_strat eller vad den heter och försökte ändra ett namn. Sen när jag gick in och startade nytt, så var det inget namn överhuvudtaget.

Hjälp plx

Yay! Första segern! Holy Roman Empire rules all of Europe ^^.

Någon som varit med om att AIn har kommit överens med deals själv? Så har det varit för mej, fullt krig med en, och så vips ser jag en bugande diplomat fram min stad, och nästa runda har vi fred. Har hänt liknande såna några gånger.

Skrivet av Denari:

Får inte igång Total Realism. Jag har gjort precis som det står på hemsidan, d.v.s. först installerat spelet, sen installerat patch 1.3, sen installerat Total Realism 6.0 Gold och sen installerat Total Realism Music addon.

Men när jag sen ska starta spelet så kommer det upp ett meddelande som säger "Error: Filename doesn't exist : éÖã?"

Vad kan det vara för fel?

Har du rätt spel? =P

Skrivet av Namron:

Jag har ett ganska färskt minne att dela med mig av.

Medieval 2: Total War. Min stad anfölls av 1500 fiender, och dom hade en stege med sig. En. Allihopa klumpade ihop sig på en yta inte större än en halv innebandyplan, och där blev de stående. Tog sig inte uppför stegen. Det började av någon anledning gå väldigt slött. Inte för att min dator är så modern (1,5 GHz, 2 GB RAM, 256 MB grafik-RAM, ) att den klarar av spelet med maximal FPS vanligtvis , men nu talar vi 1-2 frames var tjugonde sekund. Lyckligtvis var det på kvällen och jag skulle just gå och lägga mig, så jag lämnade "slaget" (kramfestivalen utanför mina murar) på. När jag vaknade höll det fortfarande på. Det var inte ens klart när jag kom hem på lunchen. Så någonstans mellan 15-19 timmar tog det att få slut på det (när tiden hade tickat ner) och jag vann. En glad överraskning efter jobbet.

Har du 15-19 timmar som tidlängd på dina slag =P, och hur decimerade blev dom av dina pilar?

Skrivet av RoGGe:

Minne nr2 är från Medieval: Total War. Slaget ägde rum vid ett väldigt bergigt och kulligt landskap. Jag var anfallare den här gången och placerade som vanligt mina feta kanoner så de kunde bombardera fienden medans huvudstyrkan marcherade. Märk min förvåning när jag efter bara några sekunder fick meddelandet "The enemy general has fallen!". Han var ironiskt nog den första som föll i det slaget, av en kanonkula avfyrad från andra sidan slagfältet

Hade ett liknande minne från det spelet =P. Var ungelägsen med sämre trupper. En fiende enhet med Bombards stod och pumpade ner på slagfältet. Brydde mej inte om det för tillfället eftersom mina trupper var uppbunda, dom var opricksäkra och fienden skulle ha lika stor chans att lida förluster. Min kejsare stod och kämpade mitt i striden. Plötsligt får jag se en sekvens med en brinnande kanonkula flyger och landar MITT i planeten på kejsaren. Cirka halva armén får panik och flyr och andra hälften flyr inom dom sekunder som följer =P.

Skrivet av Denari:

Hur får man reda på när de första moddarna börjar släppas?

Vad för sorts agent är Leonardo di Caprio förresten?

Han var en Venisiansk familjemedlem.

Bra zombie spel?

Nu vet jag inte om detta är rätt forum, men men.

Någon som vet ett BRA zombie spel för PC?

Det var en flyttarmé, den var på väg till en annan armé vid fronten. Franska kungen strosade ensam runt vid mitt land, så jag tog honom på vägen.

Lite roliga screensshot från tidigare tider i mitt fälttåg =P.