Inlägg av vuze2143

Inlägg som vuze2143 har skrivit i forumet

Elden Ring

Serien har fulat ut sig, finns tyvärr inget förtroende kvar…

Skrivet av Swe_Downhill:

Jag har märkt vid ett par tillfällen att kontrollerna låser sig när man har hoppat i och ur sleep mode och då är det precis som att fönstret tappar fokus. Så jag brukar trycka på Steam-knappen och sedan välja Resume game (eller vad det heter) i menyn som dyker upp och då kickar det igång igen.

Min kontroll låser sig helt, ingen knapp fungerar. Finns en enda tråd om samma problem på steamcommunity och Reddit, då verkar det som att man slutligen fått reklamera decken….

Skrivet av lonian:

Kolla om det kommit någon systemuppdatering. Märkte själv några fel innan jag uppdaterade senast.

Vad jag kan se så finns inga nya uppdateringar

Installerade wow och har kört i en vecka utan problem, igår kväll så frös plötsligt alla kontroller och inget fungerade.

Nu går det inte och spela, så fort jag loggar in och så efter någon minut slutar samtliga kontroller att fungera och jag måste hålla in powerknappen för att starta om.

Jag testade gta 5 och exakt samma problem uppstår! Nu sitter jag här och är rädd att något är paj… någon som har ett tips? Måste ju vara mjukvaran, den fungerar som vanligt när jag inte är i ett spel!

Som ovan, det tåget har redan avgått.
Förtroendet är totalt grusat…

Då var min deck betald och klar! Tycker det gick väldigt fort, jag bokade ett exemplar den 14e juli och fick mail i fredags att den fanns för leverans!
512gb versionen.

Är samtliga enheter som nätverket strular för, har försökt koppla över till 5GHz men då tycks nätet inte fungera alls, blir väl och lämna åter routern

Är det en inställning som jag gör i routern?

Trådlöst när det strular,

När jag pluggade ur routern och drog nätverkskabel direkt från fiber uttaget till tv,n så fungerade det perfekt.

Det är alltså routern, Wi-Fi som strular

Router haveri

Hej!

Jag är inte den mest tekniska när det kommer till internetuppkoppling och routrar,

Jag och min sambo är nyinflyttade i en lägenhet där det är fördraget med fiber. Vi tecknade en hastighet om 500 och igår kväll var jag och handlade en ny router, nu till problemet.

Nätverket är rejält svajigt och kopplar ner sig hela tiden, när vi satt och tittade på Netflix igår så fick man starta om serien eller filmen vardera minut för att tv,n stod och buffrade.

Jag testade och koppla förbi med nätverkskabel endast och då fungerar det galant, det måste därför vara routern som spökar.

Jag köpte en asus ZenWiFi AC Mini, har någon ett vettigt förslag vad jag kan göra? Imorse var det nästan ännu värre efter att jag uppdaterade mjukvaran i routern, internet kommer och går varje minut, ta del av grafen som jag bifogat,

Allt gott!

Var väl ganska mycket kontroverser kring Battlefield V och någon film med en eller flera kvinnor?

Började igår, skapade en bard på Moonkeep EUW och har dragit lvl 19. Förstör spelglädjen att sitta i köer, är skadad sedan NW släppet så är skönt och direkt kunna logga in och lira.

Skrivet av Schluug:

Personligen handlar Diablo 2 för mig om loot och att göra sina gubbar starkare. Story, lore m.m. ser jag lite sekundärt, men det beror nog mest på att jag var typ 16 år när spelet kom och jag inte var så intresserad av det i den åldern och det sitter nog i just för detta spel. Men nu i D2:R kommer jag spela om spelet från grunden. Läsa all dialog, quests m.m och såklart kolla på de nya remastrade mellansekvenserna.

Jag tycker det är rätt mysigt, och till viss del hjärndött att döda en akt-boss 50 gånger och hoppas att något bra ska droppa. Skulle liknade med att sitta framför en slot-machine i Vegas i hopp om storvinsten.

Skrivet av Aletheides:

ARPGs vilar på en grund av character progression där du hela tiden utvecklar din karaktär samt loot där du uppgraderar din karaktär genom bra loot som passar de val du gjort i character progression.

Loot är randomiserat baserat på Prefix och suffix. Tex du kan hitta ett Short Sword som då heter Flaming shortsword of Doom där då prefixet Flaming har vissa bonusar och suffixet Doom har andra. Sedan finns det unika items och legendariska items som har stats som är mer fixerade. Samt set items där olika items bildar ett set som ger bonusar beroende på hur många du har i samma set. Allt detta gör att du har en oändlig mängd loot som droppar att välja mellan.

I D2 så randomiseras nivåerna utanför städer och andra viktiga locations. Så varje gång du kör spelet så ser alla banor helt annorlunda ut. Du har dessutom flera svårighetsgrader att köra på där de högre svårighetsgraderna ger bättre chans till bättre loot, har fler minibossar etc. Högre svårighetsgrader kräver att du har välbyggda karaktärer av högre level för att klara.

Så replayability är skyhög på ARPGs generellt av dessa anledningar. Sedan går de att köra i co-op med vänner eller främlingar vilket gör det extra roligt. Spelet skalar svårighetsgraden efter antalet spelare och då också rewards.

D2 ses som det spel som uppfunnit genren på riktigt. Trots att D1 kom före det. Det finns idag ARPGs som utvecklats vidare och är mer moderna men D2 är fortfarande ett mycket bra spel. Jag anser att det är betydligt bättre än D3 eftersom D3 dummade ned character progression och tog bort de flesta valmöjligheter. Sedan gillar jag Titan Quest och Grim dawn som är andra exempel på modernare ARPGs

Tack för infon, då förstår jag mer! Ska nog köpa det imorgon och testa.

Jag har aldrig spelat diabo och har noll koll på hur genren funkar ens,

Nån som vill förklara? Är det liksom ett mmorpg? Hur kommer det sig att så många spelar det ”om och om” igen? Trodde det bara var en story och sen har man klarat spelet?

Helt galet att jag aldrig har fått upp intresset för serien, jag har ju en förkärlek till andra blizzard titlar!

Har verkligen tagit mig tid denna gång och läser Questen, upptäcker miljöerna och inte bara rushar så fort som möjligt till 60.

Är lvl 57 nu och hittills känns storyn väldigt polerad, hoppas det fortsätter. Har svårt och välja covenant som DH bara..

Tack för en bra recension, köpte precis World War Z istället, sugen på zombies

Snälla bli bra!! =D

360-PC-ps4, ett spel som kommer hålla 5 år till. Konstanta uppdateringar såsom musik etc. världen känns ganska levande

Köpte en ps4 pro förra veckan. Mkt nöjd hittills. Glömt bort hur bekvämt det är med soffa, stor tv och handkontroll