EA har avslöjat på vilka digitala plattformar de planerar att släppa Battlefield 3. Om deras lista stämmer så finns inte Steam, med över 30 miljoner användare, med i planerna.

EA släppte (och i efterhand verkar ha tagit bort) en lista där de berättar vilka digitala plattformar #Battlefield 3 planeras att släppas på. Bland andra finns Gamersgate och Direct2Drive med bland tjänsterna. Däremot står inget att finna om den största av dem alla: Steam.

För ett litet tag sedan försvann ett antal EA-titlar från Steam (bland andra #Crysis 2 och #Alice: Madness Returns) men de flesta är tillbaka. Anledningen sades vara särskilda bestämmelser med andra digitala distributörer, men ryktet om att EA ville lämna Steam för att storsatsa på sitt eget Origin var snabbt igång. Ryktet tappar knappast kraft med tanke på att storspelet #Star Wars: The Old Republic enbart kommer att släppas digitalt på Origin.

Mycket riktigt nämner (nämnde?) EA Origin först av alla på Battlefield 3-listan. Det kan leda till att Steam, med 30 miljoner unika användare, lämnas ute i kylan.

Källa: Joystiq

Jaja, rid du på din höga häst, vafan quotar du en för om du inte vill diskutera för? Som sagt pallar man inte trycket så -----> Slänga kramar osv, typiskt Svensson... Ingen backbone alls Night, night papi chulo. ;) 13/07 sigh, så mycket ilska. Jag lämnar den här konversationen då du inte klarar av att hålla det civiliserat. Anledningen till att jag inte lashar ut som du är för att jag inte önskar att höja mig på något sätt och undviker konfrontationer på forum då jag... 13/07 Pojk? Nice, den var ny. Vad säg om att kolla dig själv i spegeln? Tar mig själv seriös? Klart som fan att man är en seriös människa, kvittar vart man än befinner sig, vare sig det är ett forum eller irl, pallar du inte trycket så gtfo of the kitchen.... 13/07 ehm.. bete dig nu pojk, du tar dig själv lite väl seriöst. 12/07 Nice comeback farbror Svensson. Och ta dina :P smilies och kör upp dem nånstans, ditt hela "You mad bro" argument håller inte för fem öre. Jag skriver utan filter, det må se ut som att man är lack, dock hellre betraktas som sur än att spela Allan och... 12/07 Jaja, lugn bara lugn grabben :P 12/07 Igen med påståenden att man inte kan hantera sin dator, du låter som Comhem idioten bakom telefonen som säger "Har du kopplat in och kopplat ut modemet?"... Seriöst, är det allt du kan komma med? Undrar vem som är papp skallen här, "Har du hört av dig... 12/07 A, noll koll. Var med från början och när WON las ner. WON var bättre, /connect ip var allt som behövdes. Seså tillbaks till ditt ång bastu. 12/07 ojojoj, här blev man arg va :P Ja det är klart att det finns folk som har problem. Okej, du är en av dessa hundratals medlemmar som är KUNNIGA och har kollat ALLA ( och då menar jag verkligen ALLA) möjliga vägar för att få steam att fungera men inte har... 12/07 hahaha grabben med noll koll. WON var knappast bättre än steam i dagsläget. Och nej, Valve är inte felfria, långt ifrån. Men att påstå att WON var bättre...... 12/07
Skicka en rättelse