Låter dig prova på alla fem klasser under delar av första akten, där du även kommer möta på en gammal (död, odöd och död) bekant. Dessvärre inget konkret startdatum ännu.

Augusti har påbörjats, och därmed har vilket utlovats tidigare detaljer kring #Diablo III-betan dykt upp. Det är enspelarläget som är på tapeten, där du får prova på de fem olika klasserna under delar av spelets första akt. Där kommer du bland annat stöta på en viss skelettkonung från gamla tider som slutboss. För att ges möjlighet att prova på titeln behöver du skriva upp dig via ditt Battle.net-konto och inneha en skopa flyt.

Betatestandet sker för både Mac och Windows, med testande i vågor. Därmed kommer spelare som blir inbjudna som inte bor i Nordamerika drabbas av latensproblem i olika skala till en början, innan mer Europa-orienterade vågor får se världens ljus. Det betyder även att du som inte kommer in med en gång har möjlighet att komma in senare, vid en senare våg. Hålla tummarna är alltid bra.

Du kommer även spana in auktionshuset, men endast det guldbaserade och inte det som handlar med riktiga pengar.

Kanske var lite otydlig men du har rätt i det första du säger, min "walkthru" handlade enbart om hur du får Systemcheck att fungera. Systemcheck är ett program som Blizzard använder för att skapa en hårdvaruprofil av din dator när du registrera intresse... 02/08 Skelett-bossen är väl han från diablo 1 lr? 02/08 Kan någon informera en noob; Alla problem som folk har handlar alltså om att skapa en betaprofil? Om man lyckas, kommer man automatiskt att få spela betan då? :) 02/08 UNDERBART! har mailat med blizzard i en månad fram och tillbaka, upp emot 30 mail nu och dom kommer med nya förslag hela tiden. ett tag va dom inne på att jag skulle ta bort sc2 på min dator. Då började jag förstå att dom inte hade en aning vad dom snac... 02/08 Ladda ner såhär: 1. Ha uppe beta-application sidan. (För Windows och Mac) 2. Byt språk från "American - Svenska" till "American - American" nere i högra hörnet på websidan. 3. Ladda ner programmet. -- Om inte programmet skickar iväg informationen och... 02/08 Tackar! 01/08 Regga mig nu men vettefan om jag lär komma in i betan. Hade bara WC3 och frozen throne cd-keys. Slarvat bort mitt D2/xpack. ;( 01/08 Finns en rätt underhållande Beta video tillgänglig nu, för de som inte sett ännu. http://www.youtube.com/watch?v=NSsgs1Q0d3s 01/08 Vadå det finns väl ingen spelbar beta ännu!? Finns något spelbart vill jag ha det nu! :) 01/08 Jag har försökt få systemcheck att fungera i flera månader nu, mailade Blizzard med detaljerad information för några månader sen men inte fått något svar. Så när jag läste idag om att betan e på G blev jag lite svettig o kollade runt ordentligt. Hittade... 01/08
Skicka en rättelse