Har du ett brinnande spelintresse och sylvass penna? Vi behöver dig!

FZ står för en intensiv spelhöst och nu söker vi drivna, självgående frilansskribenter som kommer att jobba tätt ihop med vår redaktion för att ytterligare förbättra Sveriges bästa spelsajt. Rätt person kommer att få spela och skriva om de senaste titlarna, resa över hela världen och få betalt för att utöva sin hobby.

Vi letar efter en tjej eller kille som är:

  • Extremt spelintresserad

  • Mycket väl bevandrad i det svenska och det engelska språket (högskolepoäng och journalistisk utbildning ett stort plus)

  • Van skribent

  • Socialt kompetent

  • Helst 20 år eller över

FZ vill främja mångfald och ser därför gärna kvinnliga ansökande. Det vore fantastiskt bra om du bor i eller omkring Stockholm, där vi har vår redaktion.

Skicka ett mail innehållande...

  • cv

  • 2-3 spelrelaterade arbetsprover (recensioner eller artiklar på 2000-4000 tecken inklusive mellanslag).

  • En kort beskrivning av dig själv, din spelkunskap och dina favoritgenrer

... till: [mailto:ansokning@fz.se]

Skriv ”Frilans” i ämnesraden. Vi kommer inte att kunna svara på alla ansökningar. Har du inte fått något besked före 1/10 så är du inte rätt person för oss just nu.

Lycka till!

Joakim Bennet
Chefredaktör

Låter som något för mig, uppfyller samtliga krav.. Tyvärr har jag inte tid i dagsläget. Kanske om ni behöver någon i framtiden, vem vet? Har en känsla av jag inte är allt för omtyckt hos fz crew dock :< Jaa, det gör den verkligen! 09/09 Känner mig underkvalificerad inom vissa områden men vill ändå skicka in en ansökan. Förlåt FZ att jag ger er en större arbetsbörda men jag vore totalt dum i huvudet om jag inte gav detta en chans. Det är ju trots allt ett drömjobb! 09/09 jag är bra på att svära, tappa tålamodet när jag spelar å stava fel. duger det? xD 05/09 Om det inte inkluderade resor utomlands så skulle jag söka. Har en utbildning att slutföra. :) 04/09 Nej! Plockade just ur mina rostade utternosar ur ugnen och väntade spänt på den gargantuanska sandlådefajtens fortsättning. Kanske ett "Du kan va!", följt av ett "Nä, du!". Jaja, får väl spela Deus Ex istället :) 02/09 Lycka till dom som söker. Ett mycket intressant och roligt jobb verkar det kunna bli! :D 30/08 By the way.. Jag är ledsen att byta ämne, men jag ställer gärna upp som fotograf för FZ. Hör av er för att se bilder. :D Mvh// Robban 29/08 Åhh.. vilken dröm. Själv älskar jag er recensent "Peter". Han har ett oändligt vokabulär och han är en hejare på att "knyta säcken" i slutet av varje recension. JAG VILL OCKSÅ! :D 29/08 Boys, slutade tjafsa i vår tråd. Nästa fjanteri resulterar i ban. 29/08 Är det någon som borde "komma ner på jorden" så är det väl du? 29/08
Skicka en rättelse