Betan släpps under dagen, kolla in FZ:s gameplay-film medan du väntar.

Uppdatering: Betan är nu släppt.

Ursprunglig nyhet: I dag blir multiplayerbetan av #Battlefield 3 tillgänglig för alla. Betan tjuvstartade i tisdags för en sluten grupp testare men i dag är det alltså fritt fram att testa #Dices försök att slå sig in i toppskiktet av multiplayershooters.

Vi vet inte exakt när den släpps till de olika plattformarna men vi kommer givetvis berätta det så snart vi får besked. Obekräftade uppgifter gör gällande att den drar igång mellan klockan 15 och 17 i dag, men det är som sagt obekräftat i nuläget. Betan pågår fram till den 10 oktober och innehåller en bana (Operation Metro) som körs i spelläget Rush. FZ bjussar på ett par minuters gameplay i filmform medan du väntar på att själv få testa.

Gameplay från betaversionen av Battlefield 3

[video=9861]

För att komma åt Battlefield 3-betan gör du så här:

  • Pc:
    Logga in på Origin och leta under sektionen "Free games". Har du inte Origin hämtar du det här. Ett konto skapar du i programmet.

  • Xbox 360:
    Betan dyker upp i Xbox Live Marketplace (gissningsvis här).

  • PS3:
    Betan dyker upp i Playstation Store.

1. Det finns lösning på det i EAs forum, men jag håller med om att det stör. 2. Jag kör med GTX285 och det flyter på bra, har iofs allt på low men det ser bättre ut än när jag maxar BC2. 3. Det går till fönsterläge efter varje bana, kan ha att göra med... 29/09 Och du behöver Origin för att ladda ner betan, inget annat. Jag startar mitt spel genom battlelog. Det enda jag kan klaga på är att serverlistan kanske inte är riktigt så uppdaterad som den borde vara, men den är beta, som vi alla vet. 29/09 Varför allt detta jämförande med CoD? 2 helt olika titlar.. Och tack för att du kallar mig troll, tydligen får man inte ha en egen åsikt längre. 29/09 Första 15 minuterna... BESVIKELSE! Defekt 1: Går inte binda hoppa till musen Defekt 2: Musen känns sluggig trots "raw input" Defekt 3: Går till fönsterläge när man ändrat inställningar Andra reflektioner? Nu har man ett till Steam, tråkigt! Måste starta... 29/09 Hatar att starta spelet genom en vebbläsare. Sen så buggar min mus rejält också känns det som... 29/09 Hmm, funderar på om man skulle ta och avboka BF3 då jag tycker att både battlelog och origin är lite väl overkill. Sen hjälper det ju inte att Origin är ostabilare än betan. 29/09 btw, game.se har BF3 för 399:- billigaste jag hittat hittils. (webbutik) 29/09 dis: shoppingcartsareagoodride 29/09 Det kan jag förstå, men om folk har det minsta intresse så köper de väl spelet i alla fall så småningom. Det är ju knappast svårt att fråga efter varandras origin-namn genom steam heller. Jag sitter alltid med mina vänner på VoIP, så för mig blir det... 29/09 Du sätter för mycket tro till Steam, 50%? vad tror du EA måste betala i royalties mm. för att få sälja genom Steam... Dessutom har de årtiondets hetaste spel i sina händer. Spelar de bara sina kort rätt med Origin så kan det bli bra, den som lever får... 29/09
Skicka en rättelse