Vila dina ögon i vårt filmarkiv där du kan spana in olika klasser, ondskefulla fiender, fet utrustning och mängder av död.

Att #Dark Souls är svårare än att hålla ens nyårslöften var väntat, men det snarare förstärkte vår starka femma än drog ned spelet. #From Software har låtit en ny trailer se världens ljus där du som gamer kan bekanta dig med spelets olika klasser lite längre in i spelet. Det är en ganska schysst porträttering av liret där du helt enkelt för lära dig leva med att du kommer att dö.

Om, och om, och om igen.

[video=10168]

Vilket är ditt mest minnesvärda Dark Souls-ögonblick?

Bara ett fåtal bossar kvar nu. Så grymt bra spel!! Lite uppförsbacke ibland i och med att jag kör 100% melee och 0% magi, men det löser sig alltid på nåt sätt ändå. Ju hårdare fighter, desto skönare segrar. Jupp det här är GOTY för min del, ser inget... 10/11 nej nej nej nej. Som Dark souls/demon's souls ska spelas med handkontroll. Det är en sjuk känsla när man spelar pga av detta. Exempel har The witcher 2 ett liknande combat system, men det ger inte alls samma känsla som när man lirar DS med PS dosan. Nor... 10/11 Hade det gått att lira med mus och tangentbord hade jag köpt det. 10/11 Sjukt bra spel, synd bara att mages är mer op här en i Demon's souls, och att DEX build nästan är helt värdelösa, då det inte finns ngn "Sharp" uppgradering till vapen. Tråkigt oxå att ett spel med såna unika PVP features, blockas helt av att det är P2P... 10/11 Jag har fortfarande inte klarat det ): Tänkte ge det allt jag har idag efter jag har fixat mina ärenden 10/11 Jag skulle inte hoppas för mycket för den delen. Min erfarenhet är att de flesta cross-platform spel har framerate issues till konsol mer eller mindre (Assassins Creed 2, Borderlands etc.) ..och så trillar vi tillbaka on topic; Spelet kan vara något av... 10/11 Det skall nog inte vara några problem att låna. För övrigt så är det ett himla bra spel, spelet blir bara roligare och roligare! Det ända negativa jag kan komma på med spelet är att det tyyvärr lider det av diverse framedrops ibland, något som jag hoppa... 10/11 Så vitt jag vet är online-delen enbart ett tillval, inte nödvändig för spelet, men självklart en stor fördel (kan ta hjälp av andra om man har problem med en speciell boss till exempel, läsa tips som andra spelare lagt ut osv) :) 10/11 Är detta ett spel som måste kopplas till din PS3:a eller PSN eller något sådant? Eller kan man låna och testspela spelet först..? 10/11 Tycker alla överdriver lite när det gäller svårighetsgraden. Det är ett utmanande spel, ja men det är verkligen inte något olidligt som följer efter dig i dina drömmar när du ska sova. Utmärkt spel iaf, ett av årets bästa helt klart. 10/11
Skicka en rättelse