Tre miljoner har provat det via Steam, och det är det näst populäraste Free 2 Play-liret på tjänsten. Lägg därtill att spelet kommer återvända till butikshyllorna och GamersFirst verkar ha lyckats bättre än sist.

För en månad sen rapporterade vi att Free 2 Play-liret #APB: Reloaded släppts till allmänheten. Nu låter utvecklarna #Gamersfirst meddela att spelet uppnått ordentliga framgångar med över tre miljoner registrerade konton, upprätthållande en top 10-plats på Steam och med det sagt så är APB: Reloaded det näst populäraste F2P-liret på tjänsten. Det ska nog dock till en hel del till för att peta ner hattfetischismdrömmen #Team Fortress 2.

Spelet kommer till och med dyka upp på butikshyllor till ett lägre pris än standard, fast med drivor av ingame-material.

Har du provat APB: Reloaded och i så fall, har du provat det nya arena-liknande spelläget Fight Club? Fight Club utspelar sig på mindre banor antingen där ditt lag ska ha ihjäl fler fiender än motståndarlaget, alternativt kämpar om att hålla olika områden.

Aldrig hört talas om lr spelat mot nån av dom klanerna , Jag har en R195 guld crim o en R195 guld enforcer båda på Obeya Om nån spelar så kan ni adda mig Obeya Enforcer Wisby R195 Obeya Criminal Rauken R195 Patriot Criminal PlsMe R50 nånting så det är... 16/02 whatever, uppenbarligen går det inte att förklara något för dig, men en dag lär du nog vakna och inse hur det fungerar. 21/12 Hur i allsin dar VANN du förra? Det man fastslog var att ALLA TYCKER OLIKA. Allt du kom fram med var saker som lika väll händer i vanliga online spel. Kom inte nu igen och försök säga att F2P spel om AOC LOTRO har massa items man måste KÖPA för att ens... 21/12 nej, det är alltid fler hackers i f2p /thread (orkar inte ta en debatt med dig igen, speciellt inte när jag vann förra ) 20/12 Så nu är du här och snackar ner på F2P istället. Nu kan vi väll hoppa från tråd till tråd och göra detta! Kan säga dig att det finns lika mycket I P2P spel. Må det vara bots och annat. 20/12 nej, stämmer inte då det är bevisligen fler hackers// i f2p. 19/12 Som du sett om du läst så är hacksen kvar sen pay 2 play-tiden, precis som i alla andra "pay 2 play", lika mycket fusk, lika lätt att köpa "epic gear" och boosta en hög level. Enda skillnaden är att få är dumma nog att betala för sådant de kan få gratiä... 19/12 Haha, fullt utav ryssar och "fucking hacker" som MÅNGA säger ingame... 18/12 Det var inget för mig, håller mig till swtor atm och hoppas att gw2 blir så bra som det verkar 18/12 Det var inget för mig, håller mig till swtor atm och hoppas att gw2 blir så bra som det verkar 18/12
Skicka en rättelse