En stund som denna kräver något av en återblick på den tiden som vi strax lämnar bakom oss. Vi kan konstatera att det varit ett år av förseningar. För precis ett år sedan hoppades vi på ett expansionspaket till #Half-Life 2, vilket vi visserligen fick. Men vad vi också såg fram emot var ett liknande paket till #World of Warcraft och titlar som #Enemy Territory: Quake Wars och #Unreal Tournament 2007, men de släpptes inte trots att vi höll tummarna.

Att #Duke Nukem Forever inte skulle släppas 2006 heller var kanske ingen överraskning för dig, det var det inte för mig i alla fall. Men #The Elder Scrolls IV: Oblivion lyckades blåsa bort oss rejält, kanske i sorgen att #Spore blev ytterligare försenat trots att det sett i princip färdigt ut varenda gång det visats. Uppföljaren till #Total Annihilation skulle heta #Supreme Commander, men blev inte heller det en 2006-release.

Den mest smärtsamma förseningen är nog Playstation 3. #Sony tyckte inte sig ha tillräckligt många konsoler till Nordamerika, Asien och Europa, så vi sistnämnda åkte ut. Samtidigt slipper vi barnsjukdomar och taskiga lanseringstitlar så vi kanske är lyckligt lottade ändå?

Oavsett vilket så betyder det här att vi har mycket att se fram emot under 2007. Nu är det dags för oss på FZ att säga adjö, om än kortvarigt. Vi är tillbaka så fort vi kan i det nya året, vars första månad bland annat bjuder på ett nytt filarkiv.

Vi önskar dig alla ett gott nytt år och god lycka med nyårskyssarna. Ta det försiktigt med fyrverkerierna så ses vi på andra sidan.

Skicka en rättelse