Microsofts nästa flygsimulator låter dig prova spelet helt fritt, men är du sugen på att flyga omkring i andra flygplan och andra platser i världen än grundutbudet bör du ha en slant undansparad.

#Microsoft Game Studios meddelar nu att #Microsoft Flight kommer använda sig av den växande free to play-modellen. Det innebär i det här fallet att du kommer kunna flyga omkring över Hawaii med ett begränsat antal flygmodeller utan att betala ett öre. Vill du däremot flyga omkring någon annanstans i någonting annat får du vara beredd på att betala en i nuläget okänd summa. Vi blir inte förvånade om de t kommer någon form av säsongspass med allt innehåll för de luttrade flygveteranerna.

Genom att bara logga in på ditt Games for Windows Live-konto i spelet får du även tillgång till flygplanet Boeing Stearman, Achievements, fler uppdrag och mer därtill.

För dig som är intresserad av specialflygplan kan det säkert vara intressant att du kommer kunna flyga omkring i ett ICON A5 innan planet når riktig produktion mot slutet av året. Spelet kommer visas upp vidare under årets CES-mässa, som pågår 10-13 januari. Missa inte heller att du kan ansöka till den stängda betan.

Tack till Ellehbg för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse