Bethesda lovar att de som spelar Skyrim eller Rage kommer att få reda på coola nyheter den här månaden.

I ett Twitter-inlägg berättar pr-ansvarig på #Bethesda, Pete Hines, att de som spelar #The Elder Scrolls V: Skyrim och #Rage kommer att få reda på häftiga nyheter och bli överraskade i april.

– Det är på väg nya saker för alla er Rage- och Skyrim-fans. April kommer att bringa er coola nyheter och överraskningar. Vänta bara!

Vad tror du nyheterna kommer att handla om? Dlc till Skyrim, Elder Scrolls-MMO, uppföljare till Rage eller något helt annat?

Ingen fara, har kommit förbi det stadiet för länge länge sedan - Jag har spelat bägge spelen så pass mycket att jag vet precis vilka sorts upplevelser man kan förvänta sig i båda...och jo, Skyrim är givetvis det mer omfångsrika spelet om man ska uttryck... 04/04 Om du tror att Rage är ens i närheten av att spela i samma division som Skyrim gällande storlek och innehåll så är jag rädd att du har en fet besvikelse att invänta. 03/04 Trevligt! Hoppas på lite nytt innehåll. Kanske dags att spela färdigt både Rage och Skyrim snart. Fast båda är ju spel av den typen att man kan dra ut på det en hel del, och då blir det ofta så för min del. Man vill ju helst göra alla uppdrag och se all... 03/04 Ja, för det första så vore det ju schysst om vi som kör på konsol också kunde få den där utlovade patch 1.5 nån gång.. vad är det som tar sån jädrans tid? 03/04 Occupy skyrim, Wars in skyrim,warzones - civil unrest och Skyrim live är några att moddar som ger mer liv i skyrim. Stridzoner där olika faction slåss över etc. Tror att någon av dem också gav ca 100 nya mobs variationer till spelet också. 02/04 Kommer inte komma. Carmack har själv sagt i intervju att orginaltexturerna inte håller speciellt mycket högre upplösning än nuvarande material. Trist men c'est la vie. Något slags DLC kommer väl till Rage men något spec. sexigt är det knappast - spelet... 02/04 Tippar på expansion pack till Rage, med tanke på hur länge dom jobbat med spelet så borde det finnas mycket mer material att dela med sig, 02/04 Det hoppas jag innerligt inte. 02/04 Hoppas på meningsfullt innehåll till Skyrim. * håller tummen * Spjut! Spjut! :-) 02/04 ...har inte spelat något av dem, även om jag har RAGE på hyllan och väntar på att packas upp. 02/04
Skicka en rättelse