Grodälskaren tillika medicinmästaren besöker vårt arkiv. Bara tre veckor kvar – hur sugen är du efter helgens öppna beta?

"Må mina kryp förtära din tunga, smaska i sig ditt blod och skrapa ut dina ögon" skulle häxdoktorn potentiellt säga om du gav honom en dryg kommentar om hans klädsel. Nåväl, #Diablo III släpps 15 maj och vi har fått in den fjärde klassfilmen i vårt arkiv. Tidigare har vi även visat upp munken, barbaren och demonjägaren, vilket innebär att du nästa vecka kommer få säga hej till trollkarlen/kvinnan. Under senaste helgen var det som du förhoppningsvis märkte öppen beta, och således undrar vi: vilken är din favoritklass?

[video=11360]

1. Jepp det stämmer. 2. Cleave, du menar den gröna animationen i sidled som hämtat från streetfighter? Kanske blandar ihop dom men min poäng var att det är aldrig vapnet som träffar nåt, och det gäller speciellt barbar. 3. Jag är mycket medveten om att... 27/04 fattar inte, hur kan folk INTE se att grafiken är Wow och för den delen WarCraft3 med. Teknad ms-paint "grafik" Det är inte snyggt, eller "roligt" Nej, riktig grafik ska det vara tack, Ms-paint grafik @ 1980 tal klarar vi oss bra utan. 25/04 Ungefär lika mycket som den här bilden ser ut att vara hämtad ur Counter-Strike: 25/04 Blir så när jag kommer in sent på en tråd. Är det något intressant så brukar jag läsa vad folk skriver från början, men efter några minuter brukar jag ha läst så mycket dumheter att jag känner mig tvingad att svara, och betar av en drös i taget :) 25/04 Hehe, allright. Håller med. Ne, du verkade som den speedade ekorren i Hoodwinked med 5 posts efter varandra :P 25/04 Marken under mig? Haha, men vaddå, var det något speciellt du tänkte på? :) Edit: Ah, jag antar att det var vad jag skrev på ditt citat. Var inte riktigt menat till dig, annat än på skämt. Jag håller med det du skrev till fullo, och stör mig en smula... 25/04 Förstår inte riktigt hur man kan tycka att det ser ut som WoW, det är inte direkt likt när man spelar tycker jag? Om det är för att texturer etc är mera åt det artistiska hållet och "målade" så undrar jag om man tycker Monkey Island 3 är för likt WoW... 25/04 Ser enormt tråkigt ut. (Och ser ut för mycket som Wow för min smak.) 25/04 Jadå, haft stängda betan länge nu så hunnit lira sönder den hehe. Jag håller med dig, de klasser som inte var roliga initialt blev bättre lite högre upp i levlarna. Men min lista är baserad på totalintryck och vad som kändes bäst helt enkelt. ;) 25/04 Ender, herregud vad går du på? 25/04
Skicka en rättelse