Blizzard betar av Diablo 3-problem inom kort, men auktionshusen får vänta.

#Diablo 3-releasen förra veckan kantades av å ena sidan höga betyg, försäljningsrekord och hyllningar från vissa spelare, å andra sidan av skäll, felmeddelanden, försvunna achievements, inloggningsproblem, hackade konton och skäll från andra. Hur som helst är #Blizzard i färd med att ställa några av bekymren till rätta, detta med en patch som beräknas anlända nästa vecka.

Rörande rapporten om hackade Diablo 3-konton säger Blizzard att antalet spelare som drabbats av detta är extremt litet, men att man fortsätter att utreda vad som kan ligga bakom. Under tiden rekommenderas spelarna använda säkra och unika lösenord samt använda Blizzards säkerhetslösningar Battle.net Authenticator.

Auktionshusen, som låter spelarna köpa och sälja prylar för riktiga pengar, skjuts som vi tidigare berättat på framtiden, detta för att säkerställa att allt fungerar ordentligt. Det betyder att det inte blir någon majpremiär för shoppingsugna, och i nuläget sätter Blizzard inget releasedatum för auktionshusen. Man lovar att återkomma med tydligare besked inom kort.

Då jag hör ordet hackad och authenticator så tar jag för givet att det e dosan som är hackad men alla "hacks" då en authenticator är inblandad är ju "man in the middle"-attacker. Har man datorn fullskiten med spyware/malware så kan man ju inte vara säke... 29/05 Någon mer som redan tröttnat på spelet? 27/05 Folk lägger alldeles för stort förtroende till dessa dosor, det är samma sak som med bankdosor. Bara googla på det så finns det en jävla massa artiklar och shit på hur olika sorters bankdosor som använder samma princip som Blizzards blizzard authenticat... 26/05 Japp, om du byter IP måste du ange en ny kod, annars kan du inte logga in. Det kan vara mer involverat i det också, typ som steamguard, men jag vet inte. Du kan ställa in det så att du måste använda authenticatern varje gång du loggar in eller en gång... 26/05 Rift kör väl med coin-lock eller hur? Som jag förstår det reggas ditt ip och när något annat ip försöker komma åt kontot så låses det. Det är kanske så här som blizzards authenticator funkar? 26/05 Exakt Han kompleterade ju bara:) 25/05 Menar du med att dom ogillade det jag skrev men gillade då han skev det lilla? hängde inte riktigt med 25/05 Jag säger inte att någon källa är rätt eller fel i detta läge. Men jag anser inte att Blizzard är någon pålitlig källa. De vill som alla företag rädda sina egna skin för att tjäna mera pengar. Som sagt, jag säger inte att någon har rätt eller fel, bara... 25/05 Vad är felet? Om en som är anställd på Blizzard skriver där, varför bör det inte få räknas med? Sedan vet jag inte så mycket fler ställen där det kan stå om detta. Har i och för sig inte sökt någon större information sedan jag och många andra blev hacka... 25/05 Jag gillar källorna folket ger ut här. Blizzard och Forum! Tumme upp!.. 25/05
Skicka en rättelse