CD Projekt släpper den Förbättrade Utgåvan även till Apple-nyttjare, och uppger att det är en över 1,7 miljoner som tagit sig an enspelarupplevelsen.

#The Witcher 2 uppdaterades i april till en Enhanced Edition-utgåva, och nu är den även på väg till Mac-användare. Det var under konferensen tidigare ikväll som nyheten uppdagades, och då röjdes även att spelet sålt i hela 1,7 miljoner upplagor gemensamt till Windows och Xbox 360. Det kommer finnas tillgängligt någon gång till hösten.

Om du skulle bo i Japan kan det även vara av intresse att Xbox 360-utgåvan släpps där 23 augusti. Om du är tveksam till att lira det vackra rollspelet till Xbox 360 kanske det är så att, Gud bevare, du missat vår Enhanced Edition-recension till konsolen. Som tur är kan du alltid göra bättre ifrån dig i framtiden.

Inte för att jag är en expert på något sätt men om man ändrar inställningarna för hur detaljerad grafiken ska vara och spelet har samma fps så tyder det på att problemet inte ligger hos ens gkort utan hos ens processor. Om det varit minnes relaterat had... 31/05 Skrev jag hade testat på "Högsta och lägsta" vilket är precis som jag skrev "Low" samt "high/ultra" så försök inte :D Vilket jag då antog skulle ingå man testat alla inställningar. Har dessutom testat ändra drivrutiner, pilla med grafikortet och allt... 31/05 Dock skrev du inte att du testat allt, vad du skrev var "Vet inte vad det är men får samma fps även om jag skulle köra på max eller på lägsta. ". Det är detta som är problemet med att försöka hjälpa någon med till exempel ett spel som inte fungerar som... 31/05 Jag vill inte låta som jag är förbannad. Men JA, självklart har jag stängt av V-Sync. Antog bara det ingick när jag skrev att jag testat allt från low till high/ultra. 31/05 Om du får samma FPS på lägsta som på högsta låter det som det är din CPU (processor) som är flaskhalsen men när det gäller datorer kan man inte säga det ena eller det andra förrän man mer eller mindre uteslutit alla andra möjligheter. Har du testat att... 31/05 Köpte spelet på releasedagen och har FORTFARANDE INTE SPELAT DET.. Det mest bara för jag inte får någon stabil FPS. Vet inte vad det är men får samma fps även om jag skulle köra på max eller på lägsta. (och nej jag är inte så duktig när det kommer till... 31/05 Förtjänar de absolut, när andra utgivare tagit till mer drakonisk DRM så har detta företag gått helt emot strömmen och tillsammans med Valve förstår de vad som säljer. Att anklaga sina köpare är ett säkert sätt att se till att man inte kommer bli långva... 31/05 Har inte heller spelat 360-versionen men det jag hört har ju varit huvudsakligen positivt, så det låter ju som det har funkat för dem kvalitetsmässigt. (Är väl bra för dem att inte plöja ner pengar för att färdigställa alla plattformsversioner på förhan... 31/05 Inte för att jag har en Mac men alltid bra att de också iaf får njuta av lite underbara spel :D Måste säga att jag verkligen gillar starkt att de har tagit en konsol i taget så att det inte blir några halvtaskiga konverteringar (vilket såsom jag förståt... 31/05
Skicka en rättelse