Säg hej till Ascend New Gods, Loco Cycle och Gore Verbinski-relaterade Matter.

För den som klagar på att spelbranschen bara är uppföljare kom i alla fall en ljusglimt under #Microsofts E3-presskonferens – de tre helt nya titlarna #Ascend New Gods, #Loco Cycle och #Matter.

Ascend New Gods kommer ifrån studion Signal Studios, Loco Cycle bär Twisted Pixels logga och Matter är en Kinect-titel där filmregissören Gore Verbinski är inblandad. Trailers från första och sista titel ser du nedan.

Ascend New Gods

[video=11678]

Matter

Bilden kommer från Ascend New Gods.

Har sett deras konferens nu och jag är glad att de förde den på en mer seriös nivå (förra året eller året innan var pinsam att se, sekundär skämmas är ett väldigt passande ord på hur jag som tittare kände då) och vissa saker var intressanta men satsning... 07/06 Jo men vi ser ju hur den försäljningen har gått. En rejäl prissänktning och två-tre stora spel så är jag med dig. Vi får se på deras presentation :) 04/06 Det var ju typ 50% för såkallade "Core" gamers.. Orka "buhu bryr sig inte om Hardcore längre-whine" som dyker upp konstant no matter what. Fan vad less jag är på grin-gamers nu känner jag. Med det sagt så tycker jag ändå det mesta som har med Xbox och... 04/06 Men faktum är att det är dessa som köper en konsol dag ett, en som bara spelar då och då kommer knappast vara en s.k "early adopter" och det är dessa som behövs för att en hårdvara ska sälja, speciellt en ny konsol. Jag tror Microsoft inte inser hur vik... 04/06 Sony har bland annat sin helt nya PS Vita att sälja, där kommer vi nog få se något nytt och fräscht. 04/06 Det gör väl alla idag? Årets E3 mässa innehåll inte direkt några nyheter och vi lär inte se något från Sony heller. Är rätt så svårt och onödigt att skapa något nytt och stort nu i samband med att dom nya konsolerna håller på att utvecklas. 04/06 De kollar väl vart mest pengar kan tjänas in... hos ett "hardcore"-folk där väldigt många har mentaliteten "Föfan, varför köpa det när man kan ladda ner det!" eller hos causual där fler procent köper spelen än laddar ner. 04/06 Har inte sett mer än några minuter av Microsofts konferens men det verkar som jag, tyvärr hade rätt, de bryr sig inte längre om sina core gamers. Smart MS, ska bli väldigt intressant att se hur er nästa konsol kommer sälja, jag kommer iaf inte att köpa... 04/06 Låt oss nu hoppas att Sony klår microsoft på fingrarna då det gäller nya och grymma spel. ;) 04/06
Skicka en rättelse