Sony vägrar kommentera den märkliga förseningen, även kapitel tre i Walking Dead-serien dyker inte heller upp.

Efterlängtade FPS-titeln #Counter-Strike: Global Offensive har missat veckans Playstation 3-släpp via Playstation store för tredje veckan i rad. Fansen börjar förståeligt nog bli alltmer otåliga, men #Sony fortsätter envist med att inte ge några svar på den märkliga förseningen.

– Vi vet att många av er väntar på Counter-Strike: Global Offensive, men tyvärr har vi för närvarande ingen ny information att dela med oss av, säger en Playstation-talesperson.

Även kapitel tre i Walking Dead-serien saknas av oförklarliga anledningar på europeiska Playstation store. Den Playstation 3-ägare som äger en spelduglig pc eller Xbox 360-konsol gör antagligen bättre i att köpa spelet där, istället för att invänta att Sony ska få ändan ur vagnen.

Ah konsolkramare som fått sin maskin från pappa som inte har råd med att köpa en vettig rig att köra sina PC-spel på. Ni behöver inte skämmas, jag tycker faktiskt synd om er. Alla kan inte vara lika awesome. Där finns bönder med sina kor i alla århundra... 09/09 Cs Go är riktigt bra tycker iaf jag, hur kul som helst att äntligen kunna köra cs på konsoll, 07/09 Jag avråder folk från konsol-versionen, den är inte alls lika väloljad som andra konsol-FPS tyvärr. 07/09 Sony, ta tummen ur och låt oss spendera våra pengar!? 06/09 Att folk aldrig slutar med sånna här töntiga, uttjatade och omogna kommentarer... För det första så får väl var och en lira med vilken kontroll dom vill. Det är en smaksak. För det andra så kan man lira med tangentbord och mus på PS3:an med. 06/09 Var det inte PS3 versionen som skulle ha stöd för tgnb/mus precis som UT3? eller tog de bort den funktionen? SCEE är de som strular då det är ute i staterna. Gissar på att det blivit vajsing med antingen språken (franska/spanska/tyska och all fans moste... 06/09 Det blir bara mer och mer lockande att köpa den nya Xboxen under nästa konsolgeneration... 06/09 Vem I helvetet vill spela Counter strike till consol? Spelet är ju gjort för att lira med keyboard. 06/09 Har man ps3 då blir man lätt sne. 06/09 Tycks vara en del spel som inte dyker upp till PS3 på sistone? Vad är det som händer egentligen? Har själv ingenting emot PS3 eller konsoler överhuvudtaget. (Dåliga portningar till PC är en annan historia...) Blir dock nyfiken vad det är Sony håller på... 06/09
Skicka en rättelse