Charles Cecil och gänget bakom Broken Sword lovar att återvända till framtiden om tillräckligt mycket pengar kickstartas.

Kickstarter-kampanjen för #Broken Sword: The Serpent's Curse nådde sitt initiala mål redan på den trettonde dagen men för att få in ännu mer kosing flörtar #Revolution Software med fans av 90-talsklassikern #Beneath a Steel Sky.

– For many years we have wanted to write a sequel to our 1994 classic adventure. If we reach this goal we will start work on this exciting, much-demanded project, and implement Easter eggs in Broken Sword: the Serpent's Curse, offering a glimpse of this futuristic dystopia.

#Beneath a Steel Sky 2 blir alltså verklighet om 1 miljon dollar samlas in på de resterande 15 dagarna. Frågan är såklart om inte det projektet också lär crowdsourcas, kickstarta en annan kickstarter så att säga. Om två veckor vet vi.

Utan Kickstarter kommer det inte komma alls, det kan jag garantera dig såvida inte utgivarna börjat bry sig om äldre spel och att inte alltid tjäna så mycket det bara går. 08/09 Jaha.. BASS2.. en MILJON!? Kommer nog köpa spelet när det kommer men kickstart är så jävla tiggeri. 08/09 känner igen buggen du pratar om och det funkar fint nu. Tycker när vi ändå pratar äventyrsklassiker att man ska slå ett slag för scummvm. :-) www.scummvm.org 08/09 Spelade igenom Beneath a Steel Sky till CD32'an ett gäng gånger då det begav sig, ett av de roligare spelen i sin genre. Joey är fortfarande en av mina favoritkaraktärer =) 08/09 Själv har jag iaf haft 3 Beneath a Steel Sky men alla buggade ut på samma ställe tidigt i spelet.........tråkigt men sant jag försökte klara spelet iaf :) Spelet bugga när man kommer förbi första rummen och går höger om någon typ av pass station. 07/09 Det är ju en viss skillnad på att göra en uppföljare eller två / år och nostalgiska uppföljare med 10-20 års mellanrum... 07/09 Tycker de borde starta en ny kampanj för enbart det spelet, tror det är bättre att helt koncentrera sig på Circle of Blood/Broken Swords uppföljare. Själv gillar jag båda spelen men kan tyvärr nog inte bidra med mer pengar än jag redan gjort. Första spe... 07/09 Ohh, det var trevligt å höra... Jag får hoppas att spelet inte känns alltför gammalt för mig att orka köra igenom, visst för att jag starkt gillar äldre spel men ibland går logiken i pusseltänkande etc över mitt förstånd. Varav då Broken Sword har passa... 07/09 nya affärsiden? betala för spel två gånger? först för att dom ska göra spelet. sen för det färdiga spelet? nejtack. 07/09 Ettan är gratis på GOG.com Det är bara tanka ner, installera å njuta. Tror precis jag räddade livet på dig. 07/09
Skicka en rättelse