Den förmodade Diablo III-dräparen blir din för en spottstyver. Fortfarande för dyrt? Då kan du testa innan köp.

Trots mestadels varmt mottagande för #Diablo III (4/5 FZ-loggor, [88 i snitt hos Metacritic]) knarras det i stugorna om att Diablo III minsann inte är en värdig uppföljare till forna dagars Diablo-magi. Förväntningarna på ett nytt Diablo har istället lagts på andra spel, bland annat #Torchlight II. Och nu är det upp till bevis – #Runics hack 'n' slash-fest lanserades i går.

[video=12366]

Lanseringstrailern för Torchlight II.

Spelet blir ditt för omkring 130 kr (20 dollar) om du köper det via den officiella hemsidan, eller för 160 kr (19 euro) hos Steam. Om du vill testa innan köp finns en demoversion tillgänglig. FZ:s recension läser du på måndag.

Jag har spelet och har spelat en hel del, grymt spel och jag har haft mer skoj med detta än Diablo 3 än så länge. 23/09 att spela som Mage är definitivt det roligaste, precis som det var i ettan. upplever att resten mer är till för återspelning än riktig första spelning :) 12 timmar och har precis kommit till Act 2 så tar mig god tid. Älskar att inget kan disenchantas... 23/09 MITT problem är att priset då ökade så mycket. När jag spelade när spelet var nytt behövde jag inte spendera allt för mycket ända upp till legendary för att köpa mig iprincip "ett helt nytt sett" att ha på sig, inkluderat ringar och dylkikt (mycket räck... 22/09 Förstår inte riktigt vad du klagar på, om du hittar ett item så säljer du det för bra mycket mer idag än vad du gjorde förr så det är ju inget större problem att det kostar mer guld att köpa ett item på AH, eller är det ett problem att spela spelet för... 22/09 Men är RMAH verkligen BRA för spelupplevelsen annat än att tjäna pengar? Nu har jag inte spelat D3 sedan strax efter release av olika skäl. Om jag minns rätt så var priserna på prylar med ingame guld "helt okej", men sedan när du kunde köpa ingame guld... 22/09 Hur kan detta vara något positivt? Jag har snart tjänat 2000 SEK på RMAH, extra pengar som går till en massa skojj, inget jag direkt kan göra i Torchlight 2, eller? 22/09 De klagade inte på att det var "Cartoony". De klagade på att Diablo hade BLIVIT "Cartoony" i jämförelse med hur det var innan. 22/09 Var inget stort fan av Torchlight, men 2an ser faktiskt mycket bättre ut, men samtidigt så börjar Diablo 3 (vilket jag hatade) komma men en hel del riktigt bra updateringar. 22/09 Och folk klagade på att d3 var för cartoony... 22/09 Köpt! 22/09
Skicka en rättelse