"Lita på mig. Jag vill ha era pengar, Det beror på saker utanför utvecklingen", säger en av utvecklarna.

#Scribblenauts Unlimited försenas till nästa år, meddelar utvecklarna 5th Cell via Twitter. Ingen klar anledning har givits och förseningen påverkar samtliga format -- Wii U, 3DS och Windows.

-- Det beror på saker jag inte kan prata om förrän 2013. Scribblenauts och Super Scribblenauts släpptes i NA och EU på samma dag. Lita på mig. Jag vill ha era pengar. Det beror på saker utanför utvecklingen, säger 5th Cell-chefen Jeremiah Slaczka på Neogaf.

Japp jag lånade hans steam konto och prövade det när han åkte bort en vecka :) 30/11 Du lånade hanns steam konto då alltså? Spelet kräver ju steam så, vill bara påpeka det :P Utöver det så finns det massvis med lagliga sätt att köpa spelet. 28/11 jäkligt roligt spel fick låna och installera det av en polare som tydligen hade köpt det från Amerika :) tycker dock det är synd att det inte släppts här :/ 24/11 https://www.youtube.com/embed/WWaLxFIVX1s 24/11 Du lurar företaget att du är i USA vilket gör att du undviker skatt... Sen har även Steam förbjudit användandet av VPN helt och hållet. 24/11 Det stämmer inte ett dugg. Dels så beror det hela vad Paladia skrev, och sedan så är det helt beroende på vilket värde de 2 valutorna håller emot varandra. Om de hela tiden skulle fungera på det viset som du försöker få det till så borde € priset skifta... 24/11 Finns många sätt att få tag på spelet samt inte bryta mot steams användaravtal. T.ex. Vänner som giftar. Amazon. O.s.v. De affärer du hittar där ute säljer enbart steam nycklar som funkar att registrera. Så vill man spela spelet kan man, redan spelat... 24/11 Om dem nu planerar att översätta till en massa språk så är det inte speciellt konstigt, men om det nu kommer förbli på engelska så är det bara löjligt. 24/11 Nu är det ju olika moms i olika EU-länder. Plus att det är olika moms i olika delstater i USA. Så din ekvation stämmer ej. 23/11 $1 + 25% moms = 1€ 23/11
Skicka en rättelse