Strategimästarna bakom Total War släpper sin egen tolkning av Warhammer-världen.

#Relic Entertainment har fått mycket beröm för sina Warhammer-spel men eftermiddagens nyhet om att Total War-utvecklaren #Creative Assembly arbetar på en egen tolkning lär kittla skrivbordsgeneralers fantasi.

– Vi kommer att göra Warhammer-universumet rättvisa på ett sätt som aldrig gjorts tidigare. Med oss har vi vår 25-åriga erfarenhet och expertis av extremt prisade spel, säger Tim Heaton (studiochef på Creative Assembly).

#THQ har fortfarande licensen till Warhammer 40K så det är fantasy-grenen som ligger till grund för det nya spelet, någon som kanske också passar brittiska Creative Assembly bättre. Det är heller inte dags för lansering förrän efter 2013 men förhoppnings är tillkännagivandet bara starten på en period av mer information och grafiska godsaker.

Tack till IceDusT, MacNille för detta #nyhetstips!
Alla raser. Annars fail. 07/12 JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... 07/12 mmo eller singleplayer? 07/12 Hoppas dom gör att man kan styra gubbar en och en inom ett område så man slipper springa med en stor hög gubbar som ska knuffas överallt så att motståndaren kan skjuta alla hur lätt som helst för att dom rör sig så klumpigt, Gubbarna kan fortfarande var... 07/12 Skull for the skull throne! 06/12 Blood for the blood god! 06/12 Jo, visst är det lite tråkigt med att det bara är Samurai mot Samurai, Fall Of The Samurai i alla fall något bättre. Men det är fortfarande ett bra spel som ser både snyggt ut och har bra animationer. :) Spenderat 151 timmar i Shogun 2 och 243 i Empire,... 06/12 Hoppas inte Rome 2 och Total War i allmänhet får lida av detta, det är det absolut viktigaste. Men det verkar som det är ett nytt gäng inom CA UK som ska ha hand om Warhammer, så det ska förhoppningsvis inte vara någon vara på taket!?! 06/12 Det behövs verkligen ett bra warhammer fantasy-spel. 40k har ju flera men har varit snålt med fantasy. Hoppas de inkluderar alla raser och imperium, jag vill spela som mina älskade Tomb Kings samt lizardmen. 06/12 Jaaaaa!!! Kan knappt vänta på att slunga Skavens över The Old World i digital form. Hoppas man kan färglägga sin armé som man vill ha den. :) 06/12
Skicka en rättelse