Enligt en rapport har 77 miljoner PS3-konsoler skeppats – i jämförelse med 76 miljoner 360-enheter.

Enligt en rapport från International Data Corporation gick Playstation 3 i december om Xbox 360, sett till antal skeppade konsoler. #Sony ska ha fått ut 77 miljoner enheter och #Microsoft har halkat efter med 76 miljoner. Då ska vi räkna in att den senare också hade ett års försprång.

Statistiken rör å andra sidan inte hur många konsoler som faktiskt har sålts. Enligt de siffrorna nådde Playstation 3 i november 70 miljoner sålda ex, att jämföra med Xbox 360 som nådde samma siffra ungefär en månad tidigare. Wii har å sin sida sålt i imponerande 97 miljoner exemplar.

Trevligt att läsa! Sone behöver verkligen skärpa sig, Ms känner sig inte ens hotade vilket är negativt för alla, då de får större möjlighet att göra som de vill, skita i sina kunder, och skaffa exklusiv dålig DLC m.m. Jag lirar 360 främst, då jag avskyr... 11/01 Det spelar väl mindre roll så här sent i generationen, PS3 blir nog ändå ihågkommen som den stora förloraren. Synd kan jag tycka eftersom den hade de bättre spelen (och den bättre handkontrollen). 11/01 Metal gear solid är ju numera multiplattform och det är ju bra, för spelen är bra. 11/01 Exakt, det kvittar ju vad det är för namn på maskinen man spelar, huvudsaken är ju att man gillar spelen och har kul, själv så har man lirat tv spel i 30 år och det blir 30 år till minst, eller tills man somnar in för gott framför skärmen. 11/01 Enskilda personers Xbox har blivit hackade, men inte alla konton samtidigt såsom det hände med psn. Får hoppas att både Sony och MS lyckas göra kommande konsoller och folks konton säkrare, vissa som får sina konton övertagna använder förmodligen samma... 11/01 Ja mycket tjafs spela å ha skoj! Så länge jag tycker det så kommer jag att göra det på det som passar bäst för mej! Hoppas att jag blir 80 och fortfarande spelar! 10/01 ps3 FTW! 10/01 Byte till ett PS3 efter min andra "Ring of Death" händelse på 1 år med Xbox360. PS3an har flitigt fungerat sedan jag fick det år 2008. 10/01 Testat båda under ett år per konsol. Men noop det blir till att stanna kvar på super PC. Ps3 funkade bra men 360 kontrollen var bättre och snällare mot händerna. Spela korta stunder Ps3. Spela en kväll med kompisar 360 vinner lätt långa spel stunder.... 10/01 Kritik hit, kritik dit. Alla tycker olika (: 10/01
Skicka en rättelse