"Vi saknar knappast historier att berätta, men vi känner att tiden är inne för oss att utforska nya världar", säger CD Projekt som vill avsluta på topp.

#Witcher 3: Wild Hunt blir avslutningen i den mörka och älskade rollspelssagan. #CD Projekt berättar varför i ett pressmeddelande (via Kotaku).

– Detta blir den sista delen i vår prisade rollspelsserie och sista delen i legenden om Geralt från Rivia. The Witcher 3: Wild Hunt är det mest robusta och häpnadsväckande spel som någonsin skapats av CD Projekt, berättar Adam Badowski, chef för den polska spelstudion.

Han fortsätter:

– Människor frågar kanske om detta verkligen blir det sista Witcher-spelet. Ja, det blir det. Varför? För vi tycker att vi ska avsluta serien när den är som bäst. Teknologin har kommit dithän där vi äntligen kan berätta den historia vi vill, med det visuella vi vill ha, i den värld vi föreställt oss. Detta blir den ultimata fantasy-rollspelsupplevelsen. Vi saknar knappast historier att berätta, men vi känner att tiden är inne för oss att utforska nya världar och testa våra gränser.

Witcher 3: Wild Hunt släpps 2014 samtidigt till de "ledande plattformarna". Vi gissar på pc och nästa generations Xbox och Playstation. Och här ser du en teaser som inte ger oss mycket mer än spelets logga och cool musik.

[video=13465]

Bra där :) Om bara ea, activision och ubisoft kan hålla sina giriga fingrar borta så kommer det gå riktigt bra för CD Projekt. Blir dom däremot uppköpta av någon speljätte, vilket tyvärr är troligt, kommer dom att gå under. 07/02 Witcher II är inte buggigt/trasigt. Du borde se över din ....vara. 06/02 Ser man på de har ett paketerbjudande (W1 & W2) just nu för bara 95 kronor. Galet billigt för er som inte köpt ännu och tvekar. Själv skall jag vänta tills de återgår till normalpris :) http://www.gog.com/promo/tw_announcement_promo 06/02 Inte på min maskin. Har du ett Nvidia-kort finns det optimeringshjälp på http://www.geforce.com/games-applications/pc-games/witcher-2/optimal-game-settings 06/02 Jag hoppas att de optimerar spelet denna gången, tvåan var ganska ospelbar. 06/02 Det verkar finnas lite olika info där ute just nu. Denna nyhet har spridit sig över flera olika siter, vet ej om det va missförstånd pga dålig översättning eller om det var miss någonstans i cdprs led. I en artikel som cd projekt har i den polska versio... 06/02 Bra "brother from a diffrent mother" om du gör det så gör jag det med :) 06/02 Sådär nu har jag skrivit upp mig på http://www.thewitcher.com/preorder/ 06/02 Fan ska dom redan börja teasea, kommer bli ett smärtsamt år det här. 06/02 Riktigt bra CD project, äntligen ett företag (förutom valve) som förstår att man inte ska tillverka jättemånga spel av samma IP. Nya IP:n är alltid välkommna för mig, speciellt CD Projects IP:n. 06/02
Skicka en rättelse