"Fast jag ägnar mig till fullo åt Beyond vet jag vad jag kommer göra efteråt, eftersom det redan är under utveckling," berättar David Cage.

David Cage och hans #Quantic Dream är 2013-aktuella med #Beyond: Two Souls. Men det hindrar inte den franske visionären från att redan tänka på – och börja bygga – framtiden.

– Jag har antagligen mina tre nästa spel i mina tankar. Fast jag ägnar mig till fullo åt Beyond vet jag vad jag kommer göra efteråt, eftersom det redan är under utveckling, berättar han.

Cage tycker om att tänka konstant på spelidéer så att de kan växa och vara redo när han och teamet är rustade för ett nytt projekt.

– Att jag har mer idéer än jag kan utveckla känns riktigt bra. De kommer till mig naturligt. Jag behöver inte ens tänka på det, det är helt enkelt så här jag arbetar. Det är inte som att jag blir klar med Beyond och tänker: "Herregud, vad ska jag göra nu?!" Nej, det är något som fått gro under väldigt lång tid.

Quantic Dream registrerade för ett litet tag sedan domänen singularityPS4.com. Det är inte otroligt att detta är deras nästa spel. Kanske har det till och med något med teknikdemot Kara att göra...

Skicka en rättelse