Under gårdagen bekräftade Ubisoft Watch Dogs till Playstation 4. Här är nya bilder.

Under gårdagens [Playstation 4-presentation] bekräftade #Ubisoft det som många anade: #Watch Dogs kommer till #Sonys nextgen-konsol, bland annat.

Du har antagligen redan sett den nya trailern (om inte – gör det). Nu kan vi också visa nya bilder från heta Watch Dogs.

LOL Detta inlägg :D 23/02 PIss 4 eller Kexxbox X kommer ALDRIG att slå en dator så enkelt är det, Konsoller är ämnade för lata och relativt fattiga personer både vad det gäller ekonomi och fantasi, jag vet jag har 3-4 maskiner själv så visst fan är man lat, senaste PC jag byggde... 23/02 Känns det bra att slå till med den förolämpningen? Jag påstod aldrig att jag var ekonomiskt privilegierad, bara att det finns dem som är det. Om det kom som en nyhet för dig kan jag inte göra annat än beklaga. 22/02 Ja alla har inte 14 000 kr i lön som du som jobbar på mcdonalds! 22/02 Ja, vad är problemet med det? Vi har inte alla samma ekonomiska förutsättningar. 22/02 Håller med till fullo ascendany. Skulle lätt skaffa en konsol när den kommer bara för att kunna veta att jag inte behöver bry mig om specs osv, det funkar direkt. Blir för dyrt i längden att hålla på att uppgradera datorn. 22/02 Förstår inte poängen om att alla ska skriva detta hela tiden. Det är helt självklart att PC som är gjord för att kunna byta kringutrustning regelbundet för att få den bästa prestandan kommer ha den bästa grafiken. 22/02 Så du vill inte lägga ut 4-5000 kr en gång över 7-10 år utan vill istället uppgradera din dator för 20-30.000 kr över dessa år för att hålla dig uppgraderad för grafik? Pls.... 22/02 Ps4:an kommer aldrig kunna övervinna datorns magnifika grafik och jag tänker inte lägga ut några tusen lappar på en halvdan konsol. 22/02 Precis, så såg det definitivt inte ut i filmen. Det är ju bilder från filmen de visade, men redigerade med mer färg och skarpare känns det som. 22/02
Skicka en rättelse