"Säsong två kommer läsa av vad du gjorde i säsong ett och det kommer att påverka några av sakerna som inträffar i andra säsongen."

#Telltale bekräftar att valen du gjorde i första säsongen av #The Walking Dead kommer att påverka dina andra säsong, genom att du för över sparfiler.

– Säsong två kommer läsa av vad du gjorde i säsong ett och det kommer att påverka några av sakerna som inträffar i andra säsongen, berättar Kevin Boyle, övergripande producent, för IGN.

Uppföljaren till Telltales jättesuccé kommer att innehålla mer sociala features och även inslag emellan de olika episoderna som "utforskar vad de nya plattformarna har att erbjuda". Det verkar också som att du ska kunna föra över sparfilerna från PS3- till PS4-versionen – även om ingenting är hugget i sten.

– Vi står i nära kontakt med #Sony och de förstår vad hemligheten med The Walking Dead är, så förvänta er att vi pratar om detta snart, säger Kevin Bruner, en av Telltales grundare.

Ingen större skillnad iaf. Men det är resan som är målet. Därför spelar valen roll. 08/03 So what? Det spelar ingen roll vad man gör det blir ändå ingen skillnad. Eftersom det inte blir någon skillnad så är valen i spelet egentligen onödiga. 07/03 Det är väl snarare valen i sig och alla moraliska dilemman som är främsta syftet med spelet, och inte vad resultatet blir av valen. Tycker inte det gör något alls att konsekvenserna från valen är något av en illusion ibland. Tror inte heller spelet är... 07/03 Uhu, så jävla löjligt att "skrika ut" bitar av en historia. Som att de som gör det måste hävda sig p.g.a. dålig självkänsla eller nåt. 07/03 Vad vet du om det? Det kommer en säsong till, samt att även om inte SLUTET är annorlunda just nu så är VÄGEN TILL SLUTET väldigt annorlunda. 06/03 Vilket skämt. Det spelar ingen roll vilka val man gör i spelet. I slutändan gör det ändå ingen skillnad. 06/03 Fan va nice även fast de kanske inte påverkar så mkt men är det bara lite så är jag grymt nöjd. Nu har jag en extra anledning att spela klart min andra save där jag gör helt tvärtemot de valen jag gjorde i första saven. MEN vafan är detta: "innehålla... 06/03 Respektera bara att folk bryr sig om spoilers. Någon kan nyss ha köpt spelet och vill läsa lite vad för funktioner som kommer med säsong 2 men råkar läsa när ni ska berätta "vilka som dör" eller liknande. Det är inte svårt att använda spoilertags, lär... 06/03 har de fixat savebuggen mellan ep2 och 3? 06/03 Det är väl ändå lite att räkna med, att folk skulle prata om Säsong 1 i en artikel efter efterlängtade säsong 2. Fans av första spelet går ju självklart in och läser denna artikel och det känns ju lite onödigt om "du" som inte spelat 1an än, redan hoppa... 06/03
Skicka en rättelse