Varken Judgment eller Ascension har blivit storsäljare till Xbox 360 respektive Playstation 3.

Under mars släpptes både ett nytt God of War och ett nytt Gears of War. Det finns fler likheter. Båda förkortas GoW och ingen av dem har blivit någon storsäljare.

#Judgment har hittills sålt i 425 000 exemplar, att jämföra med #treans 2 miljoner ex under sin första levnadsmånad. #God of War: Ascension hakar på den trista trenden och med 360 000 krängda spel hamnar det en bra bit efter #treans 1,1 miljoner.

Återstår att se om detta var en tillfällig missräkning och om serierna kan få nytt liv till nextgen-konsolerna.

Hade varit nice om INGEN tidigare serie fortsätter på de nya konsollerna. Gta 5 Cod 9 Gears 5. Tappar räkningen på alla sura spel. Max 3 i en serie, efter det blir det bara skräp Enligt mitt tycke 17/04 Dags att släppa "nya" spel kanske... Spelindustrin idag är som om Hollywood skulle släppa samma filmer varje år. 17/04 Inget av de spelen eller dess föregångare har intresserat mig. 16/04 Varför försöker man överhuvud taget göra spelserier när man sen fullständigt skiter i att skapa ett user comunity som bryr sig om spelen, håller intresset kring spelet vid liv och attraherar casuals vilket stärker comunityt och varumärket. Inte konstigt... 16/04 Ascension hade dock relativt stora förändringar om man jämför med tidigare spel i serien. Det var jävligt kul också men jag förstår att folk börjar bli trötta på samma sak om och om igen. 16/04 Alltså vad nyskapande innebär är att de tar en IP och förbättrar den som till exempel Hitman eller Splinter Cell. Nintendo är väl den utvecklare som bäst lyckats med att göra det och det är anledningen till att Mario än idag håller medan Sonic däremot... 16/04 Sony är inte direkt nyskande heller , Killzone, Uncharted ,Gran turismo igen på ps4 känns inte superlockande precis och wii u kommer man ite röra om det inte blir mer än nåt zombiespel ,Zelda och femtielva Mariospel. Visst det kan bli kostsamt att skapa... 16/04 Sedan har spelen knappt marknadförts nånting. Visste tex inte ens att Acension hade släppts förrän jag såg den här artikeln. 16/04 Så går det när man aldrig kommer med något nytt 16/04 Haha, du och din öl ;) 16/04
Skicka en rättelse