En ny reklamaffisch påstår att Battlefield 4 släpps i oktober och att Commander är en del av spelet.

En poster signerad spelkedjan EB Games signalerar att #Battlefield 4 släpps 31 oktober. Dessutom får vi reda på följande om spelet:

  • Battlelog 2.0 – ska förbättra originaltjänsten och låta dig hålla koll på "varje skott", "varje motståndare", "varje detalj".

  • Armchair General – led ditt lag till seger i nya Commander-läget (är inte första ryktet vi hör om Commander).

  • Go Premium – Ger dig tillgång till exklusiva uniformer och vapen. Få exklusiva expansioner, det första heter Drone Strike.

  • Thrill Ride – tar dig med på en singleplayer-kampanj runt hela jorden.

Affischen är inte bekräftade som äkta vara, så ta det hela med en nypa salt. Men visst låter all info rimlig, även om delen med att Premium-medlemmar får exklusiva expansioner antagligen innebär att de får paketen före alla andra.

Affischen i sin helhet ser du på BF4Central.

Go Premium – Ger dig tillgång till exklusiva uniformer och vapen. nej nej nej nu tänkte dom fel IGEN 28/04 Håller med dig om hur vissa saker förstör spelandet online och många som bara spelar med kompisar på några servrar ser inte eländet i publickträsket. :) 26/04 Tja! Jag har spelat 950 timmar. Det blir typ 60 öre per spelad timma. Jag tycker det är värt det. Det sämsta med Bf3 är de som verkligen kör med fusk dock inte så många. Admin som tror att man har aimbot eller dyl. Medic, support som inte slänger ut med... 26/04 Hallå allihop!! Han här har noll problem. Det måste ju vara fel på alla oss andra! Och bara för att det är ett större spel - som kostar lika mycket - så är det ok med fusk och buggar samt 5 DLC på 1.5år.! ..NOT. 26/04 Blir la ett köp 1-2 mån efter release. 26/04 Rykte? Jag har haft noll problem med spelet sedan släpp. Med tanke på hur komplicerat det är jämfört med ex CoD så är det anmärkningsvärt. 26/04 Båda två. DICE sålde sin själ till djävulen när de hoppade i säng med honom. 26/04 Det du säger är i och för sig inte sant, eftersom man inte kan köra en bil utan ratt, men man kan köra spel utan DLC. Fattar din poäng men tycker du gör lite orättvis jämförelse bara. 26/04 Falska ryckten . Jo tjena vilket internet spelar du på? Visst finns det ok servrar men har nu 2 kvällar haft otur? Dog 18 ggr och 9 st blev kickade för aimbot. Det är knappast falska ryckten. Är ganska trött på dina kommentarer om mina inlägg och jag... 26/04 När ska du sluta intala dig själv att det är OK att kränga ut halvfärdig dynga? Du kan ju öppna plånboken nu och köpa bajset så kan vi andra kasta dynga på det för det förtjänar inte mer. 26/04
Skicka en rättelse