Bohemia jämför sitt slagfält med andra spels relativt trånga omgivningar.

Vi fattar. Spelytan i höstens stora (all pun intended) soldatsimulator från #Bohemica Interactive är enorm i jämförelse med tidigare titlar i serien. Gigantisk i jämförelse med andra spel som skryter med stora öppna världar.

För att få spelarna att förstå precis hur stor ön Altis faktiskt är har Bohemia släppt en pedagogisk skiss som skalenligt jämför ytan med både tidigare instanser, såsom Arma 2:s Chernarus, och landskap från bland annat #Far Cry 3, #Red Dead Redemption och (för skojs skull) #Counter-Strike.

Altis i jämförelse med andra spel

Altis i jämförelse med tidigare Arma-spel

"Vi fattar. Spelytan i höstens stora (all pun intended) " Well well, sex ord is allt it took. 30/08 Bohemica Interactive? 28/08 Eftersom man sömnlöst kan vandra mellan "världarna" (genom att använda proceduruppbyggd mekanik) så är den större. 28/08 Jag tar hellre en värld som är hälften så liten men dubbelt så variationsrik. 28/08 Kanske inte nödvändigtvis men i Armas fall har det nog ganska stor påverkan. De har ju alltid haft strul med nätkod och spelet är ju inte direkt känt för att vara "smooth" varken via nätkod eller inladdning av texturer m.m 28/08 Det går fint att förstora bilderna på FZ. Klicka på bilden så du kommer till albumläget, sedan kollar du uppe i högra hörnet på bilden så ser du "Fullskärm / Information". Jag håller dock med om att FZ borde göra det lättare att hitta. Bild 1 (http://bi... 28/08 Fast det har väl inte så mycket med kartans storlek att göra? 28/08 Ingen har påstått att arma 3 är största kartan gjorde, men värt att tänka på är att dom har ett skarpt sinne för detaljer. Det kan tänkas kartmässigt som mindre byar, hamnar, små skiften i terräng mm. Inte bara en stor kluns skog på ena hörnet, och en... 28/08 Minecraft är störst, nuff' said. 28/08 ööh? Fuel är 14,400 km², men Guild Wars 1 är 38,849 km² stort. Och Lords of the Rings online är nog ännu större, det dubbla skulle jag tro. Sen om man räknar med Daggerfall, som är autogenererade banor (om jag minns rätt) är det största. 28/08
Skicka en rättelse