Med över 12,5 miljoner prenumeranter är nu Felix Kjellberg störst på videosajten.

Youtube är inte bara en sajt för gulliga kattfilmer, på senare år har det även blivit ett Mekka för gamers med allt från kommenterade spelgenomgångar till e-sportsmatcher. Vissa har till och med lyckats omvandla visningar till inkomst och störst av alla är nu svenska Felix Kjellberg, mer känd som Pewdiepie.

Kjellberg har varit medlem på Youtube i över fyra år men det var förra året populäriteten tog ordentlig fart. Sommaren 2012 nådde han 1 miljon prenumeranter och bara drygt ett år senare är han nu uppe i över 12,5 miljoner och har därmed den största kanalen på Youtube. Han spelar en rad olika spel men är kanske mest känd för att spela läbbiga titlar, såsom #Amnesia: Machine for Pigs nedan.

Tänkte på prenumeranter och inte hur många som tittar. Sedan så krävs det inte mycket av dig själv om hur du beteer dig på Youtube? En "clown" som spelar Amnesia lär sälja mer än om en spelare som beteer sig seriöst. Uberhaxornova, även han beteer sig... 31/08 jag gillar avsnitten där han spelar skräckspel :) Mer lättskrämd kille får man leta efter 31/08 Meningen var att visa vad som får många tittare, att visa att det inte krävs mycket för att få till och med miljoner som tittar. Allting handlar om sökning, skapar man något och har med till exempel Amnesia i titeln kan jag garantera att detta kommer... 31/08 Finns folk som är hälften så kända på youtube och dubbelt så bra, pewdiepie har många snorungar och asiater i sin fanclub 31/08 Vad är meningen med att berätta att det är så enkelt att göra det han gör? 31/08 Tror många hade haft den orken om det innebar att man tjänade så mycket pengar som han tydligen får per dag. Frågan är hur många som hade stått ut med det utan att tjäna en enda krona på det. Jag pratar nu dock endast om att vad han gör är inte svårt... 31/08 Skillnaden mellan alla de som säger "Det kan jag också göra" och pewdiepie är att han faktiskt gör det. Orken och tålamodet, viljestyrkan att fortsätta trots högvis med kritik är beundransvärt. Det är något många saknar. 31/08 Det hela är ju ganska absurt när man läser kommentarerna. Det finns knappt några rena "hatkommentarer" alls och ändå lyckas vissa, på något mirakulöst sätt få det till att "oj, vad många avundsjuka haters det var här då!". Den överväldigande majoriteten... 31/08 Det är mest p12:or och småtjejer som tittar på PDP. Klart folk spyr över honom, det han gör är värdelöst skit. Att sådant drivel ges mer uppmärksamhet är bara tragiskt. 31/08 Janten ligger tät i kommetatorspåret. 31/08
Skicka en rättelse