Bland de avlägsna bergen i Colorado finns ett övergivet mentalsjukhus. Journalisten Miles Upshur åker dit och bryter sig in för att undersöka rykten om att det öppnats upp igen under hemliga former. Han borde förmodligen stannat hemma istället.

[video=15236]

Som ni ser i klippet handlar #Outlast om skräck med inslag av parkour. Spelet finns ute på Steam och kostar 165 kronor (19 euro). Det ska även komma till Playstation 4, men vi vet inte när.

U W0T M8!? Finns en massa likhet mellan Amnesia och Outlast. Men jag vet inte... du kan ju försöka på spelet själv istället för att kolla på när folk spelar så märks det nog bättre ska du se. Därmed A.I problemet också. Tjingeling. 08/09 Okej. Om han är det utanför ramarna så tycker jag ännu mer synd om honom, han kan ju inte vara frisk. Titta bara på hans Outlast videos, och sen jämför med andras. Jag är hellre en torrboll som gömmer mig under sängen än att bete mig som han gör public.... 08/09 Han är likadan utanför tuben, och till skillnad från er törs han våga vara sig själv. Gå och va torrbollar ni där ute på nätet. Han kanske kan gå till överdrift sure, men låt han då, ingen har tvingat er att kolla på han. 07/09 Tycker du svamlar en hel del, det finns ingen likhet mellan amnesia och outlast. Och du verkar ha råkat ut för något skumt då, för när jag sett folk spela outlast så har A.In varit riktigt klipska av sig. 07/09 Jag har spelat Outlast och klarat det. Väldigt bra spel. Grym atmosfär och bra ljudspel. Storyn funkar. Läskigare än Amnesia? Det tycker inte jag. Det största problemet med Outlast är att man ser monsterna/fienderna alldeles för bra. Det tog bort "skräc... 06/09 Jag menar inte när han blir rädd, utan när det inte händer nåt i spelet som han beter sig efterblivet. Hans outlast videos hade varit 10ggr bättre om han bara kunde hålla käft. 06/09 Spelade ca 15 min igår och skrek till 2 ggr när jag blev skrämd, är inte lättskrämd annars men det var riktigt schysst stämning i spelets musik och miljöer. Det var vid väldigt oväntade tidpunkter som jag blev skrämd med och hade hörlurar på med lite... 06/09 Kollade på en kort LP i går kväll på det och nej tack, har inte nerver för sånt här... https://www.youtube.com/embed/maw_8pxsQes 06/09 Okej, Tack 06/09 Tittade på Theradbrad(älskar när han blir rädd) när han började köra det, jag kans säga att jag skulle nog aldrig våga köra det själv. :p 06/09
Skicka en rättelse