I överlevnadsspelet #State of Decay gäller det att hushålla med resurser och knyta vänskapsband med andra överlevare i den rådande zombieapokalypsen. Men om du tycker att #Undead Labs tolkning av domedagen är lite för enkel att handskas med kan du se fram emot det nedladdningsbara materialet Breakdown.

Med den kommer ett sandlådeläge där zombierna genast blir mycket tuffare och de med specialförmågor visar sina fula nunor oftare. Fordon blir i sin tur allt färre och förvandlas till en värdefull resurs. Svårighetsgraden ökar i takt med att man spelar, vilket bör bana väg för nagelbitande beslut ett par timmar in i upplevelsen.

Breakdown var från början tänkt som en uppdatering men kallas nu för dlc. Det är ännu oklart om det kommer kosta pengar eller vara gratis. Vad vi dock vet är att Undead Labs har skickat in materialet till #Microsoft för verifiering, och om allt går som planerat kan vi dra hem tillägget den här månaden.

Detta gäller alltså Xbox 360-versionen av spelet. Steam-versionen är fortfarande ett early access-spel.

Aj see. 09/10 Köpte spelet dag ett och mus o tangentbord fungerade direkt utan att göra något. Musen är dock horribelt ryckig. Det enda guiden är är just en guide över hur knapparna fungerar utan att kunna göra något åt det 09/10 Du läste tydligen inte vad du kommenterade till eller hur? :D För övrigt, hur hjälper det där någon? Visar han bara kontroller som finns inbyggda i spelet eller måste man installera något som han inte länkar till? 09/10 Jag väntar nog på ordentligt in-game stöd innan jag köper spelet och börjar fulmusa. Man vill ju kunna stänga av mouse accelerationen och invertera m.m. SE 08/10 Min mus rycker som en kossa på ett kosläpp, blev åksjuk av 10 min spelande haha...får vänta på redigt musstöd 08/10 Mus funkar, däremot är det en s.k. "konsol-mus-port", d.v.s. mus acceleration och dålig respons. Klarar själv inte att spela med musen, tycker kontrollen funkar bättre ändå just nu. 08/10 Det funkar med tangentbord och mus också. Det är kanske lite omständigt, men det funkar! Här är en liten guide: http://steamcommunity.com/app/241540/discussions/0/864979455419116215/ 08/10 Uppdateringen låter grym. Har svårt att tänka mig att speciellt många spelare kommer vara så upprymda av vilken uppdatering som helst som inte innehåller Multiplayer. De ä ju uppdateringen på allas läppar och huvuden. 08/10 Uppdateringen låter grym. Har svårt att tänka mig att speciellt många spelare kommer vara så upprymda av vilken uppdatering som helst som inte innehåller Multiplayer. De ä ju uppdateringen på allas läppar och huvuden. 08/10 Jag väntar på stödet till mus och tangentbord, orkar inte fultrixa nån lösning utan förväntar mig ett officiellt stöd innan jag pyntar nå cash. 08/10
Skicka en rättelse