#Nintendo har inte alltid haft lika lätt som när #Sunsoft spottade ur sig högkvalitativa titlar till Nintendo Entertainment System. Wii U har inte sålt särskilt bra och har inte heller visat sig köra ifrån den nuvarande generationens konsoler på det grafiska planet. När det kommer till #Watch Dogs är det dock annat ljud i skällan.

#Ubisoft har i en intervju med spelsidan CVG svarat på frågan hur Wii U-versionen står sig i förhållande till Playstation 3 och Xbox 360.

– Jag skulle säga att Wii U-versionen hamnar någonstans mellan current-gen och next-gen, berättar Jonathan Morin som är creative director för spelet och fortsätter.

– Jag brukar säga att den [Wii U-versionen] är kanske lite närmare current-gen än next-gen för vissa saker, men det är fortfarande ett vackert spel på Wii U och det är häftigt att spela bara på gamepaden, säger han och meddelar att du kommer kunna spela på kontrollens skärm om du vill det.

Inte direkt. Köpte Flashback på PSN förra veckan och det har inte Uplay, medan PC-versionen använder sig av Uplay. Det är sagt att XB1 och PS4 kommer ha Uplay, men Watch Dogs släpps även till 360 och PS3. 09/10 Vad som behövs för att wiiU ska bli en del av fler människors vardagsrum är en helt ny fulländad aaa zelda titel, wiiU behöver ett ocarina of time episkt zelda spel, men om detta spel flyter på bra och ser bra ut så tror jag nog att det kan få några att... 09/10 This. Enda anledningen jag har till att egentligen köpa en PS4 är för de exklusiva spelen som inte kommer någon annanstans. Har inte köpt Wii U än för att de tyvärr inte kommit spel som övertygat mig ännu, men Wii Un känns ju oerhört mycket mer kreativt... 09/10 Om du får ett fult barn, är det slut på släktträdet då? En ny generation handlar inte bara om grafik. Det handlar även om att ta spelandet till nästa nivå, och det tycker jag bara Nintendo har lyckats med under dom senaste 15 åren. Konsoler idag är inge... 09/10 BUT WHAT ABOUT THE FPS ? jag skiter fullständing i om ett spel ser ut som crysis grafiskt eller perfect dark zero, är inte fps stabil kan man ju ändå knappt njuta av grafiken, gta5 är ett udda undantag då stundvis crappy fps var för första gånen något... 08/10 Precis, likaså är det ganska självklart att WiiU som släpptes förra året presterar bättre än konsoler som släpptes för 7 år sedan. 08/10 U-Play finns där med, men är ännu jobbigare eftersom det "kräver" inloggning i varje spel. 08/10 men kommer det ha MP? (inte som i Metroid Prime alltså) 08/10 Förutom grafiken så verkar det vara ett oerhört tråkigt spel... kanske kan ha det och titta på ett tag. 08/10 PS3/360 kom för hundra år sedan, Wii U kom för typ ett år sedan. Artikeln måste vara ett skämt? Wii U är inte nugen och inte nextgen utan missplaceradGen. 08/10
Skicka en rättelse