Generationsskiftet för konsolerna närmar sig med stormsteg och några som vill att vi ska hoppa på tåget är #EA. Med en ny trailer visar de upp vad vi har att vänta oss på kommande Playstation 4 och Xbox One. Hoppas du gillar krig och idrott, för det är vad som serveras när EA blickar framåt.

#Madden NFL 25 bjuder på snabba löpningar och tuffa tacklingar – #Fifa 14 på bolltrolleri och ett par snygga mål. Två svenskspel skymtar också förbi: #Dice flexar de krigsmässiga musklerna med sitt #Battlefield 4 och Göteborgsbaserade #Ghost visar hur man flyr från polisen i #Need for speed: Rivals. Spelen rullar på i motorerna EA Sports Ignite och Frostbite 3.

Fel. Människors ekonomi och önskningar håller tillbaka spelutvecklingen. Om vi trollar bort konsoler blir inte gemene man rikare för det och kommer ändå sitta med en standardburk. Att allt skulle bli guld och gröna skogar om PC regerade ensam är kontraf... 16/11 Du vill att vi ska jämföra konsoler som kallas "next-gen" och för väntas stå sig i många år framöver med dagens genomsnitt... Sånna som du som håller tillbaka spelutvecklingen -.- 16/11 Ok. Men vad jag kommer ihåg så var jag ganska imponerad av grafiken till de "äldre" konsollerna när de kom. Playstation 2 (eller var det 3) hade väl ett ganska snyggt, om än dåligt, motocross-spel vid release? Idag ser man ju inte premiärspelen på samma... 14/11 Nästa generation? Battlefield 4 är nuvarande generation skulle jag vilja säga. 14/11 "Next gen" är ett begrepp man sondmatar konsolspelarna med. I PC-världen sker utvecklingen successivt. 13/11 Som fan läser bibeln. Det är inte förvånansvärt eller imponerande att ett grafikkort som kostade lika mycket som ett PS3 vid samma tidpunkt (som dessutom var hutlöst dyrt för en konsol) ligger till grund för en dator som presterar långt bättre. Dessutom... 13/11 Next Gen som redan ligger efter :) 13/11 Nästa generationens konsolspel... i 20-30 FPS. 13/11 Körs på hårdvara från 2006... https://www.youtube.com/embed/shZzYkpl5Nk Så dem bättre datorerna var redan då långt före, men visst 360/ps3 kan man säga var ändå rätt hyfsat nära dåtidens datorer i prestanda allmänt sätt. Kommande next-gen konsoler därem... 13/11 Det gjordes till viss del men skillnaden var att det upplevda och faktiska grafiska hoppet från den tidigare generationen till nästa var större då. PS3 har ju ändå imponerat en del med exklusiva spel, måhända inte i nivå med PC alla gånger men fortfaran... 13/11
Skicka en rättelse