#Arma II-modden DayZ blev otroligt populär när det släppte lös konfliktbenägna spelare på en ö tillsammans med vapen och zombier. Sedan dess har skaparen Dean Hall och hans studio jobbat på en stand alone-version som dyker upp som early access-spel på Steam under nästa år. Den som förväntar sig ett mästerverk lär dock bli besviken, menar Hall:

– Jag tror att vissa kommer bli besvikna för att det inte är något snyggt mästerverk fullt av funktioner, meddelar han i ett inlägg på forumet.

Han betonar att det verkligen handlar om en alfa i ordets sanna bemärkelse, och uppmanar alla som är osäkra på spelet att vänta, titta på livestreams, läsa recensioner och bilda sig en ordentlig uppfattning. Early access-versionen av spelet är till för de trognaste fansen som vill var med och forma upplevelsen – andra kan skaffa spelet ett halvår senare, när det är mer polerat.

Vi vet fortfarande inte när den mytomspunna alfaversionen anländer. Läs hela inlägget om du är intresserad av tekniska detaljer kring utvecklingen av #DayZ.

Det finns ju en del sanning i det du säger. Personligen lyssnar jag på utvecklaren. Säger han detta. Så ska han hålla detta. Annars sjunker han i mina ögon. 07/12 Rocket var en moddare och är fortfarande en moddare. Han lovar saker förtidigt och sätter helt orealistiska deadlines. Har man följt en modscen tidigare kunde man genomskåda det här men människor tar sig aldrig tid och tänker efter före dom gnäller. 07/12 Om du ägnar lite tid åt att sätta dig in i projektets utveckling så förstår du säkert varför. 06/12 Om jag inte minns rätt. Första videon vi fick se med västarna osv. I november 2012. Så sade utvecklaren att spelet är klart men behöver finjusteras innan det är dags att släppa. Det är 1 år och 1 månad sen. I rest my case 06/12 Antar de som gnäller för det tar lång tid tills ett spel släppas också gnäller när ett spel släpps för tidigt fullt med buggar... 06/12 Ge upp. Detta kommer tyvärr vara dödfött. Det är som Blizzard egna MOBA... Dem är fakkin 4 år för sena!. Det handlar lika mycket om timing som att faktiskt leverera något! 06/12 haha jo jag vet att det inte är ute.. jag tänkte mer om man kunde köpa det och sedan kunna tanka ner det direkt när alphan släpps.. men jag antar att det inte går då. 06/12 http://www.isdayzstandaloneoutyet.com/ 06/12 går det köpa detta spelet ännu? 06/12 vadå inte mästerverk? om det är typ som dayzmod fast med lite prestanda fix så är jag nöjd. sen att man inte kan koka ris och gå på toaletten förrän om några patches, det spelar mindre roll. 06/12
Skicka en rättelse