FZ har växt mycket det senaste året, i viss mån snabbare än vi kunnat tro själva. När vi nu knäckt 100 000-barriären börjar det kännas vid på riktigt. Därför letar vi nu efter en eller ett par kompetenta frilansgrafiker.

Vi söker dig som är kreativ och tänker webb. Vi ser gärna att du är 18 eller äldre och bor i Stockholmsområdet, men inget av detta är skrivet i sten. Har du eget företag med F-skattsedel är det dessutom ett plus. Du bör behärska såväl CSS som HTML för att känna till vad som är realiserbart och du bör förstås vara en stjärna i Photoshop, eller vilket program du föredrar att använda. Vi hoppas att du är FZ-medlem sedan en tid så du är bekant med vår grafiska profil och vårt innehåll. Du får förstås betalt för det arbete du lägger ner på uppdragsbasis.

Låter det intressant? Skicka ett mail till grafiker(snabel-a)fz.se. Gör det oavsett om du är 16 år, bor i Vetlanda och pluggar på gymnasiet - det är din skaparkraft vi är intresserade av, din möjlighet att göra snygg grafik som fortfarande håller läsbarhet och användbarhet högt. Vi vill förstås att du bifogar eller länkar till arbetsprover och annat som du skapat.

Skicka en rättelse