Hitman 6 görs av Io Interactive till pc och "next-gen", och Montreal-studion gör minst ett mobilt lönnmördarlir.

Framtiden för Hitman var oviss i helgen. Videogamer.com grävde i situationen för #Eidos Montreals kommande Hitman-spel och kom fram till att det lagts ner. Med anledning av detta släpper #Square Enix ett officiellt uttalande om situationen. Samtidigt bekräftar de att nästa #Io Interactive-utvecklade Hitman kommer till pc, PS4 och Xbox One.

Uttalandet lyder:

Det råder viss förvirring kring de Hitman-projekt som för närvarande är under utveckling hos Square Enix-ägda studior, så för att minska förvirringen vill vi klargöra vad varje studio arbetar med. Io Interactive gör ett nytt AAA-Hitman till pc och next-gen-konsol, och Square Enix Montreal är fullt koncentrerade på mobilspelsutveckling där några av spelen har koppling till Hitman. Vi ser fram mot att släppa mer information om dessa titlar senare i år.

#Hitman Absolution är namnet på det senaste Io-kodade lönnmördarliret, och det lanserades i november 2012. Vi blev så förtjusta att vi gav det 4 av 5 strypsnaror i betyg.

SENASTE SPELET VAR BRA MEN SAKNADE EXSPANSIONER:down: 11/01 Ja då, från codename 47 till blood money så vart det ju bara bättre och bättre. Förhoppningsvis blir det utan instinct och med normal karta (alltså som gamla hitman), bara för en halvmiss så borde man inte sluta hoppas på nästa del 08/01 Var väl mer angående huruvida det skulle vara värt att intressera sig i. Att det kommer ett nytt till PC o next-gen konsoller stod ju i artikeln. 08/01 Det sålde väl skapligt och fick bra recensioner. Att fans beklagar sig på internetforum hindrar inte ett nytt släpp, däremot kanske utvecklarna tar till sig av kritiken. Man får lov att hoppas, i alla fall. 08/01 Vågar man hoppas på ett nytt Hitman efter Absolution? Lite tveksam. 08/01 Ja, men kartan känns inte lika övernaturlig som instinct gör. Problemet för min del är helt enkelt att instinct har introducerats nu - borde han inte ha haft den egenskapen tidigare i så fall? Det går liksom inte ihop med de tidigare spelen helt enkelt.... 08/01 Absolution var lätt det snyggaste spelet i serien, men visar även på att grafik inte är allt, spelar fortfarande Blood Money och saknar systemet med en bana per uppdrag, får hoppas att Absolution bara vara ett misslyckat test och att de lärt sig något..... 08/01 Som jag skrev ;) . För att vara ett hitman spel så var det inte så bra, men annars helt okey spel. Men ja det som du hoppas på får vi alla hoppas på tycker jag :) . Checkpoint systemet var för övrigt trasigt, låt oss istället få spara själva som förr 08/01 Ett ok spel men inget ok Hitman spel. 80% av spelet handlade om att gömma sig och fly i små trånga checkpoint sektioner. Det vore kul om nästa spel gav oss fler infiltrations banor där banorna består utav stora färdiga områden. 08/01 Tack, glömde det, men överlag tyckte åtminstonde jag att det var ett okey spel. Får hålla tummarna för att dom tar det bästa från serien i nästa del :-) 08/01
Skicka en rättelse