Planetary Annihilation är ett rts som försöker blanda det bästa av gårdagen med dagens teknik, vilket innebär att man bland annat kan bestycka en asteroid med kärnvapen och skicka mot sina motståndare. Bara en sådan sak bör få en och annan skrivbordsstrateg att nicka instämmande.

Tyckte man att den tidigare prislappen var för dyr kan kanske den nya vara lite lindrigare för plånboken. Spelet har åkt på en permanent prissänkning över alla digitala butiker och finns till försäljning för 325 kronor (50 dollar) på Uber Store och The Humble Bundle Store. På Steam kostar spelet 406 kronor (46 euro).

Håller med. Men för dem som klagar så gav jag ett förslag på Steamforumet. Varför inte kunna betala bara en liten del för ett early access spel för att just bara kunna spela det under early access tiden. Där efter när det släpps och om man är nöjd så... 01/02 När man köper ett spel som är i utvecklingsstadiet så är man även en del av utvecklingen, man bidrar med att söka buggar och man kan komma med feedback. Med andra ord så gör man en del av deras jobb. Att betala mer för en alpha känns mer som ett straff... 01/02 Why? Förstår inte varför man ska komma undan billigare bara för att det är beta? Om du köper det så får du fullversionen ändå. Visst det är en gamble och deras tidigare pris var absurt, men folk som vill ha alpha,betas för 10$ är ju bara roliga. Det bid... 01/02 Jag var grymt sugen på detta; TA var briljant, konceptfilmen och grafiken trevlig, skalan större än någonsin osv. Nu när jag kollar gameplay-klipp på Youtube inser man att det lider av samma problem som Supcom gjorde stundtals; allt är för jäkla plottri... 01/02 Därför att alla pengar går till utveckling av spelet och deras early access är bara för dem som vill ge bidrag? De personerna som har tillräckligt intresse för spelet är också de som är troligast att ge feedback och konstruktiva förslag. Den som vill... 31/01 Varför är det så dyrt? Inget spel så långt jag kan minnas har varit så dyrt som $90, så vad är det som gör det här spelet så unikt? Jag antar att det har med Kickstarter att göra där priset för alpha access var högt, och för att inte skapa orättvisa när... 31/01 De har ju helt missat konceptet med att släppa alfa och beta-versioner av spel. Varför följer inte fler Minecrafts exempel? Ofärdigt spel = billigare än fullpris, som tack för hjälpen med testningen. 31/01 Nej, varför är det så dyrt? 31/01 Det är precis vad det är :) Sen konstigt att det är så dyrt när det är finansierat med hjälp av donationer ($2.2 miljoner) Skulle haft en prislapp på 100-lappen istället, sen höjt priset efter betan, tror de tjänat mer på att göra så! För när allt komme... 31/01 Nae. Du kan vara säker på att det fortsätter att utvecklas efter att du har köpt det och det kommer även fortsätta att utvecklas efter att det har släppts. 31/01
Skicka en rättelse