"Vi tror att verkligheten är betydligt mer spännande än det utdaterade materialet som läckte."

Igår berättade vi om #Metro Redux, en påstådd samling till pc, Playstation 4 och Xbox One bestående av #Metro 2033, #Metro: Last Light och allt dlc-material. Nu bekräftar #Deep Silver ryktet. I ett inlägg på den officiella sajten som de döper till skriver de:

– Vi skulle kunna ta till ett "Vi kommenterar inte rykten och spekulationer"-uttalande och låtsas som om det regnar. Men sådana är rätt tråkiga att läsa. De är också rätt tråkiga att skriva. Så vi tänker kommentera det istället. Är Metro Redux på riktigt? Ja. Vi har aldrig gjort någon hemlighet av att vi vill ta Metro till nästa generations konsolhårdvara.

"Verkligheten mer spännande än läckan"

De två bilderna vi såg igår var tagna från en gammal intern presentation som gav oss bitar av sanningen men samtidigt innehöll hypoteser och placeholders. Kan det vara så att Metro Redux är mer än en samling? Deep Silver varken bekräftar eller dementerar.

– Som du märker är vi inte riktigt redo att avtäcka #4A Games första nextgen-konsol-projekt, men vi kommer göra ett tillkännagivande på den här sidan av E3. Och vi tror att verkligheten är betydligt mer spännande än det utdaterade materialet som läckte.

Uppmärksamma läsare märker nog att Deep Silver två gånger om i brevet nämner konsoler och bara konsoler. Kommer inte Metro Redux till pc? Vi håller tummarna.

2. Bättre grafik behöver inte innebära att det flyter på sämre, de kan t.ex. ha haft tid att optimera bättre och då är det möjligt med både bättre grafik och bättre flyt. 04/04 Har inte sagt att jag har maxat grafiken, som jag sa så ger inte högsta inställningarna grafik som skiljer sig nämnvärt mycket från inställningar på något lägre nivåer. 7750 var det inga problem att lira spelet med, Cryostasis däremot.. 04/04 Jag försöker inte "ta mig ur" nånting alls, det är bara du som inte förstår. 1. Det skrivs om en grafiskt upphottad version av Metro. 2. Jag påpekar att det inte behövs eftersom inget grafikkort klarar av dagens Metro. 3. Du börjar snacka om att köra... 02/04 Du skrev i början att dagens grafikkort inte klarar Metro. Vilket är rent skitsnack och det vet du. Nu försöker du ta dig ur situationen genom att hävda att de inte klarar Full-HD med AA, vilket uppenbarligen är ett krav för att "klara" av spelet. Lägg... 01/04 Nu gör du dig bara löjlig. 1920 x 1080 är standard, och det är klart som fan att man ska ta benchmarks med allting maxat. Annars hamnar vi ju i Crysis-situationer där företag visar ett spel på någon mässa, och det körs på en quad-SLI-rigg med vattenkyln... 01/04 Enligt det sättet att se på saken är det meningslöst att spela ett spel på PC om det inte går att köra i 11520x2160 upplösning på 3st 4K-skärmar med AA och Very high inställningar och 120fps minimum. Annars kan man ju lika gärna spela PS3. 01/04 Vill man spela utan AA så kan man spela på konsol. 01/04 Jag har inte sagt någon om att 20fps är spelbart, i något spel. Jag nämnde det i ett tidigare inlägg att det är skillnad på 20 fps medel och ett enstaka dropp till 20 fps för att påpeka att medelvärde ofta är mer intressant än en framedrop eller framepe... 01/04 De där siffrorna är utan AA. Slå på AA och du får under 40fps med ett Titan. Jag vet inte vad du kallar spelbart, men jag tycker inte att 20fps räcker i en FPS. Men visst, mitt 6950 klarar av alla spel på marknaden, om jag spelar på lägsta inställningar... 01/04 Vad är poängen med att ha en gaming-PC med ett grafikkort för flera tusen? Är det att kunna spela spel på Mediuminsätllning utan AA? Jag tvivlar STARKT på att du fick bra flyt med ett 7750 1GB. Här har du resultaten för Mediuminställningar: http://www.t... 01/04
Skicka en rättelse