I dessa tider står nedladdningsbart betalmaterial som spön i backen. Men det finns fortfarande utvecklare som föredrar att lägga upplevelsen i händerna på spelarna. Till exempel #Triumph Studios, som lanserar sitt strategiska #Age of Wonders III med en gedigen editor som alla kan använda.

I ett nytt filmklipp får vi se vad verktyget är kapabelt till. Vi kan göra både kampanjer för ensamma spelare eller multiplayer, med egna karaktärer och mellansekvenser. De som är extra duktiga kan även använda egen grafik och spela in röster till figurerna.

To everyone's own I guess. Går att argumentera att det är samma gäller för Civilization serien och Age of Empires spelen, som båda är mycket uppskattade. Har själv dock inte funnit det tråkigt bara för att bas unitsen delar samma bas stats utan ser det... 07/04 Ja du har absolut rätt men tar inte ifrån det att samtliga enheter bara är omfärgade, finns otaliga poster på steam forumet om exakt liknande problem med spelet och där dom anser det är enda problemet spelet har och därför dom inte kan "komma" in i det... 07/04 Märks att du inte förstår spelet. Du har 6 klasser som kan matcha 6 raser för att göra nya kombinationer då varje klass har sin egna uppsättning klass units. Varje ras har sina egna racial traits för sina grund trupper och som påverkar klass unitsen så... 07/04 Älskar spel som Heroes of might and magic så ska absolut testa 07/04 Ett fantastiskt roligt spel.Det enda jag kan klaga lite på är balansen i spelet,det går lite för fort att få de bästa enheterna tillexempel men dom håller redn på att fixa det:). 06/04 Jo blev lite besviken på det också, de är verkligen exakt likadana allihop. (Dock 6st och inte 5) Age of Wonders 2 hade 12 raser, (15st med Expansion) och de var ändå ganska så stor skillnad mellan raserna. Dock har de ju expansioner planerade så några... 06/04 Jag håller inte med alla som tycker spelet är så fantastiskt. Jag blev utråkad efter bara 40min då man direkt märke hur få olika enheter det finns. Varenda ras har likadana units fast med bara annan hudfärg. Hur mycket jag än älskar 4x spel kan jag aldr... 06/04 Tog en titt på spelet häromdagen, det är ett kul spel men mer fokuserat på krigande än vad jag föredrar. https://www.youtube.com/embed/sAN-rGVgiLA 06/04 Håller med ovanstående. Varför skriver ni en artikel om spelets world editor som medföljer spelet men inte en recension av självaste spelet? Orkade dock inte vänta på er utan stack ned fingret i smeten på direkten. Kan säga att det är som en blanding... 06/04 När får vi en se recension av detta spel? 06/04
Skicka en rättelse