För några dagar sen meddelade vi att #Respawn Entertainment skrotar spellägen i Titanfall. Det var playlists med Pilot Hunter och Capture the Flag som hamnade på soptippen eftersom det fanns för få spelare som köade till dem. Men efter högljudda protester från fansen återvänder CTF till pc-versionen av spelet.

När du söker efter andra spelare kommer resultatet breddas om du tvingas vänta länge, vilket innebär att du får spela oftare men med högre ping. Och det är ju bättre än att inte spela alls, förklarade spelarna för Respawn som uppenbarligen lyssnade.

De genomför även andra förändringar kring balansering och matchmaking, som man kan läsa om i ett matigt blogginlägg. Där får vi också veta varför spelet inte har någon server browser.

CTF i Tribes 2 var helt jävla underbart. 27/05 Han missade även Team Fortress. 25/05 Hade det funnits dedicated servers och matcher som inte tar slut efter 5 min hade jag lätt spelat det mer. Det är skitroligt när man väl får spela men det är fan inte ofta. 10 min lobby och 5 min spelande om vartannat. 25/05 Du har helt missat Tribes, va? 25/05 Kul spel, men att de fortfarande inte fattat att det här med jävla konsolifierade kösystemet är skit, och total bullshit, och så släpper de spel med det i åtanke. Kräk! Ursh och fy! 25/05 Det märkliga där är ju att spelarna tala om för tillverkaren hur spelet kommer fungera i framtiden? :) 25/05 "När du söker efter andra spelare kommer resultatet breddas om du tvingas vänta länge, vilket innebär att du får spela oftare men med högre ping. Och det är ju bättre än att inte spela alls, förklarade spelarna för Respawn som uppenbarligen lyssnade."... 25/05 Kommer ihåg CTF i TF2s begynnelse. Var ju ren deathmatch, så man kunde ofta knalla rätt in i fiendens bas och ta flaggan och vinna matchen. :P 25/05 Jag är en gammal räv I gaming tycker jag men absolut ingen hardcore gamer. Första kontakten med skjuta spel online fick jag med Ghost Recon. Och efter det blev det Raven Shield, Rainbow Six. Och jag älskade de spelen, men så en dag så var det någon som... 25/05 Sen CoD började med det. TitanFall blir tråkigt efter två matcher. Det känns som om man spelar mot bots hela tiden, även om inte alla är minions. Det är svårt att förklara. Spelet är snyggt och har bra kontroller, men det fattas något. 25/05
Skicka en rättelse