"Holy moly, snyggare spel får man leta efter!", skrev en lyrisk @Ozo i nyheten om World of Speed. Detta är tillskillnad från #Slightly Mad Studios #Project Cars, en arkadupplevelse som kommer att bli free-to-play. I väntan på en ordentligare förhandstitt har vi fått en gameplay-film.

I spelet kommer #Slightly Mad Studios låna element från MMO-världen och dela in förarna i olika klasser. Detta är för att vi som, i spelens värld, ger drograttfylla ett ansikte ska kunna vara med och känna oss delaktiga.

"It's important to note that the car physics and rain effects are still work in progress. Remember that the time of day and weather conditions on the track will greatly affect how you race!" 03/06 Men vad är det som händer!? Jag har inget emot arkadbilspel, men det där såg ju bara äckligt ut.. Men spelet kanske är som att köra bilbana; bara en accelerations-spak? 03/06 Jag håller med, usch vad dåligt det är att det finns spel för olika smaker. Det borde bara få finnas bilspel där man behöver en ratt för 3 000 och en stol för 10 000, och minst tre skärmar. De skall också vara så realistiska att man måste vara professio... 03/06 Detta verkade ju mindre bra. När bilen kommer in i kurvan på 0:54 och bara glider igenom i full fart, hur fan tänkte dom där. Finns det någon koppling mellan detta spel och NFS-spelen? 03/06 - Hmm. Heter spelet verkligen "live 4 for speed"? 03/06 Inte ett dugg imponerad. Visst grafikmässigt ser det ju bra ut, men körfysiken samt ljudet är ju skit. 03/06 Ser bra ut. Fast äckligt med vattendroppar på kameran utanför bilen. 02/06 heregud vad äckligt det ser ut, biler går som på räls inge känsla alls av bilen ser det ut som, styr och bilen styr, inge över eller under styrning ussh. Om spelet är så där så är det bojkot. Tur så har man live 4 for speed. Förstår inte hur sånna hära... 02/06 Tycker om både och, GTR2 tex är ett av mina favorit bilspel =). Känns dock som det varit väldigt få bil-sims efter GTR2 som haft lika schyst känsla och helhet som det spelet. Varit mycket hype för många spel sen dess som inte riktigt levererat, så tappa... 02/06 Ja alla har vi olika smak, själv eftersträvar jag realism i bilspel. så här ska det se ut =) https://www.youtube.com/embed/Hre0eMl_QQU 02/06
Skicka en rättelse