Vi har hälsat på Adolf Hitler och spanat in en skarpladdad multiplayer-trailer, men imorgon är det allvar. Då släpps #Sniper Elite 3 och vi kan slutligen ladda prickskyttebössan och ge oss ut på nazistjakt. Men är det en resa värd att göra? Delar av spelpressen verkar tycka det.

Betygen från de som haft en recension redo när embargot släppte landar runt 6-8 i betyg, vilket får ses som klart godkänt. Listan och länkar till recensionerna hittar ni här nedanför.

Eurogamer - 7/10
Strategy Informer - 8/10
CVG 7/10
Videogamer - 6/10
TheSixthAxis - 7/10
Insidegames - 78/100
Incgamers --8/10
Digitalspy - 4/5

Vi fick det ganska sent, så vi hann inte få ihop en bra recension lagom till releasen. 01/07 Fick ni inget recensions ex? 29/06 Hahaha.. om man inverterar FZ's betyg så kanske.. Bionic Commando.. är ju trots allt bättre än GTA 5, Zelda: A Link Between Worlds osv.. :D 28/06 Skönt att se att Godwins lag fortfarande gäller ;) Angående spelet som jag prövat. Ai:n är dummare än 2an, har kört påmedium. Du har lite större valfrihet (du kan gå höger eller vänster väg till målet) ragdollen är gaaalen (skott i magen får nazister... 28/06 Och så var ordkriget igång redan 7 kommentarer in! Business as usual i Internetträsket.... Har bara hunnit spela första uppdraget (som i vanlig ordning agerar tutorial). Redan där såg jag designval som jag uppskattade. Ser ut att vara mycket större spel... 28/06 Ja det är man ju också trött på och det är rasistiskt att skjuta Afrikaner så jag väntar på en shooter där man skjuter Norrmän istället. För de viftar lite för ivrigt med sin flagga liksom. 27/06 Trött på ZOMGMIDDLEEASTERNRUSSIANSCHINESE ännu då? 27/06 Jösses vad folk blir till sig av en liten kommentar, skulle vilja säga att jag knappast skulle kunna döda någon pga deras åsikter. Dock känner jag nöje av att panga på digitala representationer av människor vars ideologi önskar att döda stora delar av... 27/06 Diskutera gärna spelet, men snälla kan ni hålla Politiska åsikter med negativa aspekter borta från detta forum, blir bara onödigt tråkig stämning. Det finns garanterat bättre lämpade forum för detta. 27/06 Vi kan väl alla enas om att det känns helt okej att skjuta en digital nazist? Dom har ju digitalt mördat miljoner redan vid det här laget. De sista är eran motivation till det första. 27/06
Skicka en rättelse