#Battlefield Hardline-betan är över för den här gången, och de som suktar efter mer dödliga tjuv och polis-konflikter får tills vidare stilla begäret med trailers. Förslagsvis den nedanför, som på sätt och vis blir lite av en premiär.

Youtube har nämligen beslutat att ta klivet in i framtiden och stödja klipp i 60 fps. Utvecklare och filmknåpare har därför börjat släppa sina alster med den bilduppdateringen, och Battlefield Hardline är en av de första. Se bara till att köra upp kvalitén till 1080p om du vill ta del av nymodigheten.

wow känns osm hjärnan gick på speed där...tar ett tag vänja sig tror ja 01/07 Jag har 60 fps i GRID Autosport. :) 30/06 Riktigt bra :) Tänk om dom kunde släppa spel I 60 fps, men det är väl för mycka att begära ;) 60 fps borde vara ett minimum krav på spel. 28/06 https://www.youtube.com/watch?v=qilIK-1-8E4 https://www.youtube.com/watch?v=_48TbKhelOA Det är några stycken youtubare bland annat Levelcap och Luetin. Och om du inte vet om de så uppdatera dom betan en gång med saker som folk hade givit dom reflektione... 28/06 4 månader innan blir det ju. Hur kan youtubare testat spelet långt innan när det officiellt inte existerade fram till för några veckor sedan? Och hur skall de ha tagit åt sig massor av vad folk sagt när det knappt hänt något under beta-perioden och vi... 28/06 Hmm, jag har sett 60fps YT innan? Tror jag... hmm hmm hmm... 27/06 Hade hellre sett att dom ökade bitraten. 27/06 Det är ju den som skapar videon som bestämmer vilken framerate som ska användas. Laddas en video med 30 fps upp, kommer den att visas i 30 fps. Alla filmer blir inte automatiskt uppgraderade till 60, då det är helt omöjligt. 27/06 Det var på tiden Google men Battlefield: Hardline bryr jag mig inte det minsta om! 27/06 Testade med Internet Explorer nu. Där får jag 9-11 fps i 1080p istället för 5 fps som jag får i Firefox. Processorn jobbar knappt och ett Radeon HD 5870 @850 GHz ska väl ändå klara denna video utan några som helst problem? Måste väl i Flash som probleme... 27/06
Skicka en rättelse