Det egensinniga #No Man's Sky låter oss utforska ett slumpgenererat universum där varje planet är unik, där vi tar oss fram med målet att uppgradera våra vapen och rymdskepp för att kunna resa till universums mitt.

Utvecklarna #Hello Games är främst kända för #Joe Danger-spelen. Hur kommer det sig att en utvecklare som ägnar sig åt skojfrisk racing börjar arbeta med ett ambitiöst science fiction-spel? Det och mycket mer får vi lära oss i klippet nedanför.

kommer blir assgrymt till ps4:an 30/06 Det coola med det här spelet är att inte bara världarna är genererade på det sättet, utan i stort sett allt, te x. varelser, ekosystem och till och med rymdskeppen. :) 29/06 Procedural generation. Utvecklarna sitter inte och manuellt designar varenda planet i spelet utan det görs istället av en algoritm. Väldigt enkelt förklarat. 29/06 Det här liknar Planets³(http://planets-cube.com). Gillar idén! Hoppas det blir bra. 29/06 Vad vill du att de ska göra då? Sätta fast ett tangentbord på handkontrollen? Vad är felet med att trycka på en knapp för att utföra en handling. Angående exklusivitet håller jag med, det medför aldrig något positivt. 29/06 Kan någon förklara "every planet unexplored"? jag förstår va det betyder men i videon säger han ju att ingen har sett världen? liksom inte ens de som gör spelet eller vadå? blev lite förvirrad där bara :) 29/06 Vet inte så mycket mer än att det har bytt namn, det heter numera "Homeworld: Shipbreakers" och ska vara en prequel till Homeworld. Det är alltså inte andligt längre. :) 29/06 Mmm...tunga källor där. ;) Skrivet mitt i natten av samma person som trodde att GTA V bara skulle komma till PS4. Från Hello Games själva: https://twitter.com/hellogames/status/481365565123338240 Det kommer på PC först, sen får det sin konsoldebut på... 28/06 http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20140610/no-mans-sky-forst-pa-playstation-4 28/06 Suck, just sånt här förfarande gör att man bara blir arg och irriterad på Sony, MS och Nintendo. Sony kan ärlig talat ta sig i arslet, blir snarare mindre angelägen av att köpa deras konsol när de håller på så här. Får verkligen inte hoppas att det blir... 28/06
Skicka en rättelse