PewDiePie är störst på Youtube, en bragd som tog avstamp i lustiga filmklipp där han spelade skräckspel. Han tar sig visserligen an lite allt möjligt, men i ett nytt klipp är det tillbaka till de ångestfyllda rötterna som gäller när #The Evil Within ska testas.

Vi brukar vanligtvis inte länka till PewDiePies klipp, men den här gången har han fått en exklusiv inblick i spelet från Shinji Mikami (som kanske främst är känd som grundaren för Resident Evil). De som inte står ut med den svenska Youtube-kändisen kan stänga av högtalarna och enbart titta på färskt gameplay med obehagliga miljöer, mordiska galningar och strider med handeldvapen.

Markiplier är oxå fånig och spelar ofta samma typ av spel som Pew, men han är iaf rolig! https://www.youtube.com/watch?v=7-HYEQgl2CU&list=UU7_YxT-KID8kRbqZo7MyscQ 22/07 Min personliga uppfattning, men du behöver inte hålla med, jag är lite negativ kan jag erkänna, men det är bara att ge sig ut i trafiken i tio minuter för att se att folk inte kan högerregeln, inte förstår att cyckla på övergångsställe inte automatiskt... 22/07 haha, han är så jävla rolig! 22/07 Att den här snubben har 30 miljoner subs (snart) är beyond me. 22/07 Är det så? 21/07 Tycker spelet ser rätt häftigt ut men som redan nämnts, fps:en... argh. Hoppas den ökar sen. Herr Pew har jag inte sett mycket av men han fick mig att skratta ett par gånger faktiskt. Sanslöst att det har gått så bra för honom men hatten av, kul när fol... 21/07 Han har gjort flera serier på konsoller också, bland annat The last of us, GTA V och Heavy rain. Så detta skulle egentligen kuinna vara inspelat från vilken platform som helst, håller med om att frame raten va värdelös i denna. :P 21/07 Lyssnar man på <tidens populära flickidol / superdiva> är man en idiot! Tvi och ve jag är så arg. Ja skämtare som någon tycker är rolig är idioter! Det kan dom ha, idioter! Jag tycker faktiskt inte det är roligt. Det är bara idioter. Fz kan skämmas tyck... 21/07 Fånig svensk kille spelar fåniga spel (mestadels av de få av hans videos jag har sett) och det vill miljontals människor titta på? Ökar på min uppfattning att de flesta människor är idioter... 21/07 Ytterligare en anledning till att inte bli FZ-supporter. 21/07
Skicka en rättelse